Büyük Torbalı

MHP’den kritik toplantı

Torbalı Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanlığında hafta sonu önemli bir toplantı gerçekleşti. Toplantıda Torbalı Belediyesi’nin eksikleri eleştirilirken, partinin yeniden yapılanmasına yönelik kararlar alındı

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
MHP’den kritik toplantı
278 Görüntüleme
23 Haziran 2020 - 15:13
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Normalleşme sürecine girilmesiyle Torbalı MHP İlçe Teşkilatı saha çalışmalarına ağırlık verdi. Partinin İlçe Başkanı Muhammet Oral ve parti üyeleri, yaptıkları ziyaretlerde vatandaşlarla bir araya geliyor. Parti üyeleri gelen şikayetleri, talep ve istekleri değerlendiriyor. Torbalı MHP İlçe Teşkilatı son olarak parti binasındaki toplantı salonunda üyelerin katımıyla toplantı düzenlendi.
TOPLANTIYA KATILIM YOĞUN OLDU
Katılımın yoğun olduğu toplantıda Torbalı Belediyesi Başkanı İsmail Uygur’a yönelik eleştirilerde bulunan Torbalı MHP İlçe Başkanı Muhammet Oral, ” İzmir’in hiçbir ilçesinde Torbalı’da olduğu kadar yönetim zafiyeti yoktur. İlaçlama başta olmak üzere birçok iş yarım kaldığı için vatandaşlardan tepki çekiyor. Ayrıca yetkililerden edindiğim bilgilere göre yer gösterilmediği için Kızılay kan bağış aracı 6 aydır Torbalı’ya gelmedi” şeklinde konuştu.
“YENİDEN YAPILANMA SÜRECİNE GİRDİK”
Toplantıya partinin mahalle temsilcilerinin yeniden belirlenmesi konusunda çalışma başlattıklarını belirten Oral, “Torbalı Milliyetçi Hareket Partisi yeni bir yapılanmaya giriyor. Koronavirüs sürecinde duran çalışmalarımızı yeniden başlatıyoruz. Mahalle temsilcilerimizi yeniden belirleyeceğiz” dedi. Oral, bir süredir parti faaliyetlerine çeşitli sebeplerden dolayı katılamayanların da geldiğine değinerek “Partimizin faaliyetlerinde büyük emeği geçmiş dava arkadaşlarımızı yeniden aramızda görmekten çok mutluyuz. Eski üyelerimizin tecrübeleri ve yeni üyelerimizin azmi ile Torbalı Milliyetçi Hareket Partisi’nin çalışmalarına hız vereceğiz” dedi.
“SİSTEMİN SONUÇLARI”
Oral, konuşmasının devamında ülke gündemindeki iki konu hakkında açılamalarda bulunarak “Koronavirüs süreci Cumhurbaşkanlığı yönetim şeklinin kriz dönemlerinde hızlı ve etkili kararlar verebildiğini bir kez daha gösterdi. Vaka sayısının en fazla olduğu günlerde alınması gereken kararlar bürokrasi engeline takılmadan hızlıca alınarak uygulandı. Sınırımızda terör örgütüne karşı yapılan bütün operasyonları her zaman destekliyoruz. Vatanımızın birlik ve beraberliğini bozmak isteyen hainlere yönelik yürütülen operasyonlarda aziz şehitlerimizin intikamı alınıyor. Polisimizin ve askerimizin ayağına Allah taş değdirmesin. Kıymetli gönüldaşlarımız ile birlikte İlçe Başkanlığımızda son derece verimli geçen bir toplantımız oldu. Davetimize icabet ederek teşkilatımızı dolduran muhterem dava arkadaşlarımıza sonsuz şükranlarımızı sunarım” diyerek sözlerini noktaladı. YASİN GÜLCÜ

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -
KÖŞE YAZARLARI
Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-

Tüm Hakları Saklıdır. Torbalı Web