MHP´den Keskin çıkarması

MHP´den Keskin çıkarması

?KESKİN´İ TURİZM CENNETİ YAPACAĞIZ?

MHP´den Keskin çıkarması

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Erdal Baloğlu, 2 Haziran´da Belediye Başkanlığı seçimi yenilenecek olan Keskin´e büyük önem verdiklerini belirterek, Keskin´in hak ettiği hizmeti alabilmesinin tek yolunun MHP´li Belediye Başkan Adayı Mustafa Alp Silsüpüroğlu´nu seçmekten geçtiğini ifade etti.

?KESKİN´İ DE DİĞER İLÇELERİMİZLE BİRLİKTE MARKA VE MODEL YAPMAK İSTİYORUZ?

İl Başkanı Erdal Baloğlu öncülüğünde Merkez İlçe Başkanı Murat Abalı, birçok partiliyle birlikte adeta Keskin´e çıkarma yapan MHP heyeti adına bir konuşma yapan İl Başkanı Erdal Baloğlu, ?Keskin, Kırıkkale´mizin ve ülkemizin önemli bir değeri. Biz de Keskin´e hizmet etmek istiyoruz. Oylarınıza gönüllerinize talibiz. Biz Keskin´i de diğer ilçelerimizle birlikte marka ve model yapmak istiyoruz. Bunun için de 2 Haziran´da Mustafa Alp Silsüpüroğlu´na destelerinizi bekliyoruz? diye konuştu.

?KESKİN´İ TURİZM CENNETİ YAPACAĞIZ?

?Keskin´i turizm cenneti yapmak için, kültür başkenti yapmak için, esnafımızın yüzünü güldürüp Keskin´i tekrar eski ihtişamlı günlerine kavuşturmak için bizimle beraber olmazınızı istiyoruz? diyen Baloğlu, ?Keskin hak ettiği hizmeti MHP´li belediyeyle kavuşacaktır. Biz Keskin´i ve sorunlarını en iyi bilen, çözüm üreten, üretken belediyecilik anlayışıyla hareket eden güçlü bir kadroya sahibiz? ifadelerine yer verdi.

?GECE GÜNDÜZ DEMEDEN KESKİN´İN HİZMETİNDEYİZ?

2 Haziran seçimlerinde tam kadro, tam güç, milletimizin desteğiyle Keskin´i Kırıkkale´nin örnek ilçelerinden biri haline getireceklerinin sözünü veren MHP Merkez İlçe Başkanı Murat Abalı da, 2 Haziran´da Keskin Belediyesinin burçlarında 3 hilalli sancağı görmek için her türlü fedakârlığa hazır olduklarını, gece gündüz demeden zafer için mücadele edeceklerini kaydetti. Abalı, ?Gerek diğer belediye başkanlarımız, gerek milletvekilimiz, gerekse Ülkü Ocakları başkanımız ve yönetimi ve elbette Milliyetçi Hareket Partisinin kadroları Keskin´de zafere odaklanmıştır. Gece gündüz demeden Keskin´in hizmetindeyiz? dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız