""

MHP’den birlik ve beraberlik programı « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 19:03

MHP’den birlik ve beraberlik programı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yozgat Merkez İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen Birlik, Beraberlik ve Arabaşı programına partililer yoğun ilgi gösterdi.

MHP’den birlik ve beraberlik programı
Son Güncelleme :

26 Ocak 2020 - 16:42

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yozgat Merkez İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen Birlik, Beraberlik ve Arabaşı programına partililer yoğun ilgi gösterdi.
Sedefler Düğün Salonunda düzenlenen programa; MHP Yozgat Milletvekili Ethem Sedef,İl Başkanı Ferhat Altan, Merkez İlçe Başkanı Tekin Irgatoğlu, Sorgun Belediye Başkanı M Erkut Ekinci, Akdağmadeni Belediye Başkanı Nezih Yalçın, Sarıkaya Belediye Başkanı Ömer Açıkel, İl Kadın Kolları Başkanı Gülseren Sarıoğlu, Ülkü Ocakları İl Başkanı Turan Karakuş, ilçe başkanları ve partililer katıldı. Oldukça samimi bir atmosferde gerçekleşen birlik beraberlik ve arabaşı programında partililer ülke ve Yozgat gündemine ilişkin sohbet etti.

MHP Yozgat Milletvekili Ethem Sedef, yaptığı konuşmada birlik beraberlik mesajı verdi. Milletvekili Sedef, “Öncelikle bugün siz değerli ülküdaşlarımızla birlikte olduğum için çok mutluyum. Programı tertip eden Merkez İlçe Başkanımıza ve tüm teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Bizler, liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin de her fırsatta belirttiği gibi her zaman devletimizin ve milletimizin yanındayız.”dedi.


SEÇİMLERDE YOZGAT’TA 2 BELEDİYE SAYIMIZI 8’E YÜKSELTTİK
Seçimlerde Yozgat’ta iki belediye sayısını 8 yükselttiklerini vurgulayan Sedef, “Yozgat’ımızda yapacağımız çok iş ve bizlere de bu konuda büyük görevler düşüyor. Meclise gittiğimiz günden bu yana sürekli ilimizde ilçelerimizde, beldelerimizde vatandaşlarımızı ziyaret ediyor sorunları yerinde tespit ediyorum. Bu ziyaretlerimiz de vatandaşlarımızın bize olan sevgisi ve güveni artarak devam ediyor. Bizlerde onların bu güvenlerini boşa çıkarmamak adına elimizden geldiğince sorun ve sıkıntılarının çözümü için uğraşıyoruz. MHP olarak biz iktidara talibiz. Bu kapsamda çıktığımız bu yolda il genelinde 2 olan belediye sayımızı 8’e yükseltmiş bulunuyoruz. Tabi bu vatandaşlarımızın partimize olan güveni ve teveccühü sayesinde gerçekleşmiştir. Daha yapacak çok işimiz var. Buradan bütün teşkilatlarımıza çağrıda bulunuyorum. Partimizin çalışmalarını vatandaşlarımıza en iyi şekilde anlatmalıyız. Birlik beraberlik içerisinde partimizin çıtasını en tepeye çıkarmanın gayreti içerisinde olmalıyız. Bu vesile ile programı düzenleyen Merkez İlçe Başkanımız Sayın Tekin Irgatoğlu ve tüm teşkilatımıza teşekkür ediyorum.”diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.