131019098
26 Nisan 2024, Cuma

MHP’DEN BAYRAK ÇAĞRISI

19 Haziran 2018, Salı 06:43

     


MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş’tan, 24 Haziran seçimlerine kısa bir süre kala üç hilalli bayrak çağrısı geldi. Karataş’ın çağrısına MHP Aliağa İlçe Başkanı Abdurrahim Aydemir ile MHP İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Yalçın Koçyiğit de destek verdi.

MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, 24 Haziran seçimlerine kısa bir süre kala bayrak çağrısında bulundu. Konuyla ilgili sosyal medyadan duyuru yapan Necat Karataş, “Bugünden itibaren evlere ve işyerlerine üç hilalli bayraklarımızı asalım. Vatanın, devletin sahibi kimmiş tüm dünyaya gösterelim.” dedi. Necat Karataş, “Haydi Ülküdaşım” başlığıyla seslendiği çağrıda; “Bugünden itibaren evlerimize ve işyerlerimize üç hilalli bayraklarımızı asıyor, vatanın sahibi kimmiş, devletin sahibi kimmiş tüm dünyaya gösteriyoruz. Sende bayrağını as, fotoğrafını çek, #BuVatanBizimdir etiketi ile sosyal mecralardan paylaş. İzmir’de dalgalanan sancağımızın rüzgarını Kandil’i kuşatan Alplerimize, Afrin’e, Türkmeneli’ne, Üsküp’e ve Turan’a bir dua gibi gönder.” ifadelerini kullandı.

Karataş’ın çağrısına MHP Aliağa İlçe Başkanı Abdurrahim Aydemir ile MHP İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Yalçın Koçyiğit de destek verdi. MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş’ın bu çağrısının son derece anlamlı olduğunu söyleyen Aliağa İlçe Başkanı Abdurrahim Aydemir, “Bütün dava arkadaşlarımızın ve Aliağalı vatandaşlarımızın üç hilalli bayrakları evlerine ve işyerlerine asmalarını istiyoruz. Seçime bu şekilde, bayram havasında girelim. Evlerinde ve işyerlerinde üç hilalli bayrak olmayanlar partimizden temin edebilirler.” diye konuştu.

Bakırçay bölgesinde seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren MHP İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Yalçın Koçyiğit de, İzmir’in ve Aliağalıların, MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş’ın bu çağrısını sahipsiz bırakmayacağını kaydetti. Koçyiğit, “MHP ve ülküdaşlarımız her zaman vatanına, devletine, milletine sahip çıkmıştır. Söz konusu vatan ve millet olunca hepimizin bir ve beraber olması gerekir. İzmir halkı vatanseverdir. İl Başkanımızın bu çağrısı karşılık bulacaktır. Vatandaşlarımız evlerine ve işyerlerine üç hilalli bayrakları asacaklardır. Ev ve işyerlerinde bayrak olmayanlar hem partimizin İzmir il başkanlığından hem de Aliağa ilçe başkanlığından temin edebilirler.” dedi.

(VOLKAN GÜNDÜZ) 







 
Son Eklenen Haberler