MHP Afşin İlçe Başkanı Ersal Koç ve Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Afşin İlçe Başkanı Sabri Türkkahraman ve yeni Yönetim Kurulu Üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette konuşan AK Parti İlçe Başkanı Sabri Türkkahraman, ziyaretten dolayı MHP heyetine teşekkür ederek “ Önümüzde çok önemli bir süreç var. 16 Nisan'da yapılacak referandum ülkemizin geleceğini belirleyecek.  Bu süreçte MHP'de evet için kendi tabanına ulaşacak. Afşin'in menfaatleri anlamında beraber çalışmamız olacak. Bundan sonra sık sık beraber olacağız. Tekrar bizlere ziyaret gerçekleştiren MHP İlçe Başkanı Ersal Koç ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum." dedi.

Daha sonra söz alan MHP Afşin İlçe Başkanı Ersal Koç ise, “AK Parti İlçe Teşkilatı Başkanlığına atanan Sabri Bey'e ve yeni yönetim kuruluna başarılar diliyorum. Milletimizin refahı, birlik ve beraberliği ve devletimizin güçlenmesi için birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalıyız. Mevcut sorunları konuşarak ve bu sorunlara ortak çözümler getirmek hepimizin görevi olmalıdır”diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi