MHP'de zafer havası var

AA'nın geçtiği seçim sonuçları MHP'de zafer havası yarattı. Bahçeli, Erdoğan'ı arayarak tebrik etti. Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, "Biz anket şirketlerini algı yönetimi yaptığı için devamlı tenkit ediyorduk" dedi.

Google Haberlere Abone ol

ANKARA - MHP Genel Merkezi'nde çok sayıda partili hem parti içine hem de dışına kurulan dev ekranlardan seçim sonuçlarını izliyor. Partide, henüz kesin seçim sonuçları açıklanmadan bir zafer havası var. Genel Merkez önünden geçen çok sayıda kişi bozkurt işaretleri yaparken arabalar da korna çalarak erken zafer kutlaması yapıyor. Genel Merkez önünde çok sayıda canlı yayın aracı bulunuyor. MHP Genel Merkezindeki dev ekranlardan da partililer seçim sonuçlarını izliyor.

YALÇIN: BİZ BİLİYORDUK

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, “Partinizin aldığı oy oranı sizin için sürpriz oldu mu?” sorumuza, “Biz baraj üstü olduğumuzu zaten biliyorduk” yanıtını verdi. Yalçın şöyle konuştu, “Biz anket şirketlerini algı yönetimi yaptığı için devamlı tenkit ediyorduk. Haklılığımız sonuçlarla ortaya çıktı. Milliyetçi Hareket Partisi’nin herkesin uğraşmasına rağmen hâlâ kendisini muhafaza etmesi, yeni sisteme geçiş açısından fevkalade önem arz ediyor.”

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, seçim sonuçlarını oyunu kullandıktan sonra geçtiği parti genel merkezinde, 2’inci kattaki odasında izliyor. Bahçeli, seçim sonuçları henüz kesinleşmeden Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı arayarak tebrik etti.

Etiketler MHP Bahçeli Anket