1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. MHP’de kongre tarihi belli oldu
MHP’de kongre tarihi belli oldu

MHP’de kongre tarihi belli oldu

MHP’de kongre tarihi belli oldu

A+A-

MHP Gölbaşı İlçe Başkanlığında yapılan yazılı açıklamada, ilçe kongresinin 13 Ağustos 2017 tarihinde yapacağı açıklandı.

 Kongrede şuana kadar adaylık başvurusunun yapılmaması dolayısıyla genel merkez tarafından göreve getirilen mevcut İlçe Başkanı Ersin Pehlivan tek aday olacak.

MHP ilçe başkanı Ersin Pehlivan tüm MHP’lileri 13 Ağustos 2017 yapılacak kongreye davet etti.

MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Ersin Pehlivan yaptığı açıklama şu şekilde ;

Şanlı Türk tarihinin yaşayan en kıymetli değerlerinden biri olan Türk Milliyetçiliği hareketinin bir uç beyi olarak vazifelendirilmek, böyle önemli bir emaneti üstlenmek; yürüdüğü kıymetli yolda Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’ye yol arkadaşı olarak tayin edilmek, son derece gurur verici bir durum teşkil ederken, üzerimizdeki ağır sorumluluğun farkına varıp, durmadan çalışmamız gerektiğini de bize hatırlatmaktadır.

Bu anlamda, rehavete kapılmadan, bir an evvel çalışmaya, hareketimizin temel değerlerini başta ilçemiz olmak üzere tüm şehrimize yaymaya, yarım asırlık siyasi hareketimizin gücüne güç katmaya seferber olduk.

İvedilikle çalışmalara başladık. Ne yapması gerektiğini bilen, özellikle de ne yapmaması gerektiğini bilen, toplumla barışık, sosyal, bilgili, hem toplumsal değerlerine hem de dünya gelişmelerine ilgili, sadık ve liyakatli bir vizyon ortaya koyacağımızı gösterdik.

Bundan sonraki süreçte de zikrettiğim özellikleri taşımaya, sorumluluğumuzun farkında olmaya, en başta bize güvenen, bize bu kutlu emaneti teslim eden Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’ye layık olmaya, yuvamız bildiğimiz Gölbaşımıza, ailemiz bildiğimiz Gölbaşılı hemşehrilerimize faydalı olmaya gayret göstereceğiz.

Öncelikle Gölbaşımız, sonra şehrimiz ve tüm ülke sathında Milliyetçi Hareket’in iktidar olması için var gücümüzle çalışmaya azmettik. Bundan sonra atacağımız her adımı da bu şuurla atacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın.

Bu kapsamda her bir ülküdaşımız bizim için kıymetlidir. Tek bir arkadaşımızın bile dipsiz kuyulara sürüklenmesine rızamız yoktur. Dosta düşmana karşı yapmamız gereken tek şey birlik ve beraberliğimizi muhafaza etmektir. Birliğimizin ve dirliğimizin en güzel tezahür edeceği alan şüphesiz 13 Ağustos 2017 tarihinde yapacağımız ilçe kongremiz olacaktır. Her bir ülküdaşımızı bu kutlu günümüzde bir arada görmek kongremize bir bayram havası katacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle, Milliyetçi Hareket Partisi Gölbaşı ilçe başkanı ve adayı olarak tüm gönüldaşlarımızı kongremize davet ediyor. Yaşanan sürecin birliğimize, dirliğimize ve davamıza hayırlı olmasını yüce Allah’tan diliyorum.

Bu haber toplam 1566 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.