MHP'li Yönter kadro müjdesini verdi

MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, sözleşmeli uzman çavuşların kadroya alınacağı müjdesini verdi, " Söz aldık, oldu sayıyoruz. " dedi.

MHP'li Yönter kadro müjdesini verdi
MHP'li Yönter kadro müjdesini verdi
GİRİŞ 21.01.2019 12:22 GÜNCELLEME 21.01.2019 12:22
Bu Habere 59 Yorum Yapılmış

TSK ve jandarma bünyesinde sözleşmeli olarak görev yapan uzman çavuş ve onbaşıların isteklerinin başında kadro geliyor.  “Meclis’in uzman çavuşu” diye hitap edilen MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, Türkiye Gazetesi'ne yaptığı açıklamada sözleşmeli uzman çavuşların beklediği müjdeyi verdi.

SÖZ ALDIK OLDU SAYIYORUZ

 

 

Yönter şöyle konuştu;

"Ben kendimi uzman çavuş, jandarma hissediyorum. Bu kahramanların problemlerinin çözülmesi konusunda bütün samimiyetimizle çalışıyoruz. Meseleye siyasi bakmıyoruz. Oy hesabı yapmıyoruz.  Uzmanlar, TSK’nın belkemiğidir. Şu anda vatanın dağında taşında soğuk  demeden beka mücadelesi veriyorlar. Fırat’ın doğusunu yerle yeksan edeceksek bunu uzman çavuşlarımız yapacak. Bu kardeşlerimiz kadro istiyorlar. Söz de aldık, oldu sayıyoruz. Uzman çavuşlarımız gösterilen her hedefe ulaşıyor. Bu kardeşlerimiz şehit olunca cennete giriyor ama orduevine giremiyor. Orduevinde ne var? Açalım, eşiyle çocuğuyla kardeşlerimiz gelsin otursun. Ben bunun da olacağına inanıyorum.

X+Y=Z GERÇEKLEŞECEK

1 Nisan sabahını şaka falan beklemiyor, umut bekliyor. 1 Nisan sabahını Cumhurbaşkanlığı Hükûmet Sistemi’nin güçlü bir şekilde gelecek iradesini ortaya koyması bekliyor. 1 Nisan sabahı Türkiye’yi Cumhur İttifakı’nın zaferi bekliyor. Hep birlikte göreceğiz, yaşayacağız. Bir kez daha tarihe şahitlik edeceğiz. Ben Cumhur İttifakı’nın sahip olmuş olduğu ilke, ahlak, değerler, samimiyet bütün bunları hesaba kattığımızda x+y=z formülünün 31 Mart akşamı ve 1 Nisan sabahı gerçekleşeceğini düşünüyorum."

 

 

KAYNAK: TÜRKİYE GAZETESİ
YORUMLAR 59
  • Sağlık (Ç.S.T) 5 yıl önce Şikayet Et
    Sağlık Memuru (Çevre sağlık Teknisyenleri) Bizlere her zaman ayrım yapılıyor yıpranma payı verilmedi, şimdide 3600 ek göstergede hemşirelerin adı zikrediliyor, bizler sağlık hizmetleri sınıfı degilmiyiz, 3600 ek gösterge alırız diye sağlık hizmetlerinde kabul gören lisans okuduk uzman çavuşlara aldığın sözü milletvekilim bizlerede sağlıkta ayrım yapılmadan bütün sağlık hizmetleri sınıfı lisans mezunlarına eşit olarak verilmesi arzu ediyoruz.
    Cevapla
  • mustafa çevik 5 yıl önce Şikayet Et
    Sayın hocam Semih YALÇIN'a saygı ve selamlar.Allah kolaylıklar versin diliyorum.
    Cevapla
  • mustafa çevik 5 yıl önce Şikayet Et
    Bir Uzman Çavuş babası olarak mutlu haberi bekliyorum. Evladım 5 senedir Hakkarinin dağlarını mekan tuttu. Tayini Tekirdağ Saray'a çıktı göreve başlamadan Hakkari Derecik'e gitti. Şu anda Silopi'de görev başında yiğidim. Ümitle kadro almalarını bekliyorum. Saygılar.
    Cevapla
  • Fadlullah 5 yıl önce Şikayet Et
    sözleşmeli imamlar varken vekil ve fahrilerin kadro istemesi ne acayip.. Unutun kadroyu. kpss- dhbt-mülakata çalışıp sözleşmeli ya da kadrolu alıma girin
    Cevapla
  • Hüseyin 5 yıl önce Şikayet Et
    Vekil imam, müezzin ve fahri kuran kursu ögreticileride kadro bekliyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Özgür Özel, 15 Temmuz direnişçilerine alçak sözler: Kot üstüne kefen çeken zibidiler...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Diyarbakırlı yaşlı teyzeyle samimi sohbeti