1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. MHP'li Tunç'tan zor soru...
MHP'li Tunç'tan zor soru...

MHP'li Tunç'tan zor soru...

MHP Belediye Meclis Üyesi Ali İhsan Tunç söz aldığı meclis toplantısında Başkan Duruay ve belediye yönetimini adeta bombaladı. Fatih Duruay'a sert sözlerle yüklene Tunç " Gölbaşı sizi reklam olsun etiket olsun diye seçmedi. Herkes hesabını verecek. Bu veb

A+A-

MHP Belediye Meclis Üyesi Ali İhsan Tunç söz aldığı meclis toplantısında Başkan Duruay ve belediye yönetimini adeta bombaladı. Fatih Duruay'a sert sözlerle yüklene Tunç " Gölbaşı sizi reklam olsun etiket olsun diye seçmedi. Herkes hesabını verecek. Bu vebali ödeyemezsiniz." dedi.

Göolbaşı Belediye Meclisi Ağustos ayı olağan meclis toplantısı yapılırken, toplantıya MHP'li Ali İhsan Tunç'un sözleri damgasını vururken, Alparslan Türkeş Kültür Merkezi'nin düğün salonu yapılsını da gündeme taşıdı. 

74 PARSEL NE OLDU?

-Merkez 74 parselle ilgili çalışmalar ne aşamada? Herhangi bir çözüm oluştu mu yoksa ne gibi bir çalışma programı düşünüyorsunuz?.

KONYA YOLU NE OLDU?

-Konya Yolu ile ilgili çalışmaların ne aşamada olduğu, ne zaman başlayacağı veya iptal mi olduğu konusunda bilgi vermenizi rica ediyorum.

KÜLTÜR MERKEZİNDEN DÜĞÜN SALONU NASIL OLDU?

-Demir direkler dikip, etrafını camla, duvarla kapatıp, üzerini açılır kapanır tavan yapmak, mekânları bu şekilde genişletmek yasal mıdır? 

Bu haber toplam 2120 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.