1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. MHP'den aşure etkinliği
MHP'den aşure etkinliği

MHP'den aşure etkinliği

MHP Gölbaşı İlçe Başkanlığı ve Kadın Kolları tarafından organize edilen, 'Aşure Günü' etkinliğinde yaklaşık bin vatandaşa aşure dağıtımı gerçekleştirildi.

A+A-

MHP Gölbaşı İlçe Başkanlığı ve Kadın Kolları tarafından organize edilen, 'Aşure Günü' etkinliğinde yaklaşık bin vatandaşa aşure dağıtımı gerçekleştirildi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gölbaşı İlçe Başkanlığı ile Kadın Kolları Başkanlığı tarafından ortaklaşa aşure etkinliği düzenlendi. 

Cuma namazı sonrası MHP İlçe Binasında önünde düzenlenen etkinliğe Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek ve eşi Yeşim Şimşek, MHP İlçe Başkanı Serdar Tekin,Ülkü Ocakları Başkanı Yasin Dinçer, MHP Grup başkanvekili Nevzat Dulkadir, MHP’li belediye meclis üyeleri, partililer ve vatandaşlar katıldı.

MEVLİD-İ ŞERİF OKUTULDU

Aşure dağıtımının ardından MHP İlçe Binası’nda Kadın Kolları tarafından Mevlid-i Şerif okutuldu.

'HAYIRLARA VESİLE OLSUN'

Belediye Başkanı Ramazan Şimşek Muharrem ayının hayırlara vesile olmasını dilerken “Mübarek Muharrem ayındayız. Muharrem ayının bütün Türkiye'ye, İslam alemine ve ilçemiz Gölbaşı’na hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

'BİRLİK VE BÜTÜNLÜĞÜN SİMGESİDİR'

MHP İlçe Başkanı Serdar Tekin ise yaptığı konuşmada “ Rabbim bizlere bu yıl da muharrem ayını görmeyi nasip etti. Yapılan aşure aslında birlik ve bütünlük simgesidir. Aşure içerisine konulan birbirinden farklı lezzetin bir arada çok daha güzel bir tat vermesidir. Rabbim tüm Müslümanların ve insanların yaptığı ibadetleri kabul eylesin.” İfadelerini kullandı.

Görüntünün olası içeriği: 5 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar ve açık hava

Görüntünün olası içeriği: 22 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar, takım elbise ve iç mekan

Bu haber toplam 5249 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.