Bugün, 16 Nisan 2024 Salı

MHP'den AK Parti yönetimi ve Başdeğirmen'e teşekkür

MHP'den AK Parti yönetimi ve Başdeğirmen'e teşekkür

SİYASET 5.04.2019 07:20:00 0
MHP
MHP İl Başkanı Nail Bayram, 31 Mart yerel seçim sonuçlarına ilişkin açıklama yaptı. Bayram, Milliyetçi Hareket Partisi olarak 31 Mart 2019 tarihinde yapılan mahalli idareler seçimlerinde Isparta il ilçe ve beldelerinde seçimlere demokratik olgunluk içersinde, kazasız, belasız ve huzurla gerçekleştirdik. Isparta’da  1 ilçe 5 belde alarak demokrasinin gereği seçme ve seçilme hakkını kullandık.
Kazanılan yerlerle birlikte tüm sonucun Isparta’mıza hayırlı olmasını dilerim.
Bu vesileyle tüm teşkilatlarımıza, adaylarımıza, parti mensuplarımıza,?gece gündüz demeden çalışan değerli şahsiyetlere teşekkürlerimi sunuyorum. Alınan sonuç umduğumuz sonuç değil ancak halkımızın teveccühü başımızın tacıdır.
Bundan sonraki süreçte yarım kalan projelerin ve yatırımların takipçisi olacağız.
MHP olarak son 10 yıldır Isparta Belediyesinin yaptığı yatırımlar vatandaşımızın gözünün önündedir.
Isparta Belediyesinde çalışan emekçi kardeşlerimizi tedirgin edilecek uygulamaya gidilmemeli hangi birimde olursa olsun alın teriyle ekmeğini kazanan partisi ne olursa olsun işçi kardeşlerimiz mağdur edilmemelidir. Her zaman yanlarında olacağımızı bilmelerini isterim.
Ispartamızı yarınlara taşımak hepimizin görevidir.
Kazanan belediye başkanımıza hayırlı hizmetler yapmasını dilerken MHP olarak Ispartamız Leh’ine ne yapılması gerekiyorsa cumhur ittifakının ruhuna uygun bir şekilde devam edecektir.
Bu vesileyle bu gün yapılan devir teslim töreninde MHP olarak başta AK parti il başkanı ve yöneticilerine belediye başkanı ve ekibine gösterilen teveccühe teşekkür eder çalışmalarında başarılar dilerim.”;
 
 

Salı 22.7 ° / 9.1 °
Çarşamba 19.9 ° / 8.4 °
Perşembe 19.9 ° / 7.1 °