MHP yönetimi, Vali Karadeniz'i ziyaret etti

Yeni göreve başlayan Milliyetçi Hareket Partisi Kastamonu İl Yönetimi ve Merkez İlçe Başkanı, Vali Yaşar Karadeniz'e nezaket ziyaretinde bulundular.

  • 596
MHP yönetimi, Vali Karadeniz'i ziyaret etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Yüksel Aydın’ın İŞKUR üzerinden Belediyelere alınan geçici işçi sayılarında ilçeler bazında bazı orantısızlıkların bulunduğunu belirtmesi üzerine, Vali Yaşar Karadeniz bu durumun düzeltilmesi hususunda gerekli çalışmaların yapılacağını ve böyle bir durum varsa düzeltileceğini belirtti.

Özel kuruluşlarda ki geçici işçi istihdamında da yanlışların olduğunu ve bu konuda haksız uygulamaların yaşandığını dile getiren Başkan Aydın, bu konunun bir an önce çözüme kavuşturulmasını ve bu konunun takipçisi olduklarını söyledi.

FETÖ konusuna değinerek Kastamonu’da mücadelede çeşitli aksaklıkların devam ettiğini belirten Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Yüksel Aydın, Kurum ve kuruluşların bu konuda gerekli hassasiyeti göstermede eksik davrandığını, bu mücadelede daha kararlı olunmasının önemli olduğunu ve bu örgüt mensuplarının Kastamonu’da kendilerine alan bulma noktasında her türlü yola başvurduklarını belirterek, bunun engellenmesi konusunda hassas davranılması gerektiğini söyledi.

Vali Karadeniz yeni atanan yönetimleri kutlayarak görevlerinde başarı dileklerini sundu.

Ziyaret sonrası basın mensuplarının sorularını cevaplayan Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Yüksel Aydın, devam eden Cumhur İttifakı çerçevesinde aday belirleme konularında Milliyetçi Hareket Partisi’nin hassasiyet gösterdiğini ve aynı hassasiyetin ittifakın diğer ortağı tarafından da gösterileceğine inandığını belirtti.

Kastamonu CHP İl Başkanı tarafından kendine yöneltilen ithal başkan ithamının yersiz, gereksiz ve yanlış bir açıklama olduğunu belirten Başkan Aydın, CHP İl Başkanının Denizlili olmasının, CHP milletvekilinin Boyabatlı olmasının kendileri için bir sorun teşkil etmediğini, Türkiye Cumhuriyetinin her vatandaşının dilediği şehirde yaşayarak ticaret ve siyasette başarılı olabileceğini dile getirdi.

Kendisinin aslen Devrekânili olduğunu, bir dönem Devrekâni’de ticaretle uğraştığını ve Devrekâni Ülkü Ocakları Teşkilatında görev aldıktan sonra Devrekâni İlçe Başkanı görevini üstlendiğini belirten Başkan Aydın, ticaret hayatına İstanbul devam ettiğini söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Yüksel Aydın, “Ticaret hayatına İstanbul’da devam ettiğim dönemde Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatlarında Teşkilat Başkanı, İstanbul İl Başkan Vekili görevlerin de bulundum. Bu dönemde de Kastamonu ve Kastamonu Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatlarıyla bağımı hiç koparmadım ve tekrar Kastamonu’ya döndüğümde Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatları ve üyeleriyle istişareler noktasında her zaman faâl oldum ve deneyimlerimi, önerilerimi her zaman kendilerine yardımcı olmak amacıyla paylaştım” dedi.

Kastamonu Belediyesinin Milliyetçi Hareket Partili Belediye Başkanları döneminde önemli işlere imza attığını söyleyen ve Belediye seçimleri, İl Genel Meclisi üyeleri seçimlerinde Kastamonu Merkez ve İlçeler bazında iddialı olduklarını belirten Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Yüksel Aydın, “Teşkilatlarımız, yöneticilerimiz, üyelerimiz, gönüldaşlarımız ve halkımızla el ele vererek başarılı olacağız. Bu yolda herkesten desteklerini bekliyoruz” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Kastamonu İl Başkanı Yüksel Aydın, 09.12.2018 Pazar günü Saat 11:00’da  Devrekani Belediye Başkanı Mümtaz Aliustaoğlu’nun Milliyetçi Hareket Partisinine geçişi ve aday tanıt programı için Devrekani’de olacaklarını ve bütün halkımızın davetli olduğunu söyledi.