Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 80'inci yıldönümünde ülkücüler Adapazarı'nda camiye akın etti. MHP Adapazarı İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen mevlit programında; Ulu önder Atatürk, dualarla anıldı.

Şerefiye Camii'nde akşamla yatsı arasında okunan mevlide, MHP Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili Muhammed Levent Bülbül, MHP İl Başkanı Ahmet Ziya Akar, İl Kadın Kolları Başkanı Leyla Tankal, İlçe Başkanları, Sakarya Ülkü Ocakları Başkanı Soyhan Sofuoğlu, yönetim kurulu üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Kuran tilavetinin yanı sıra, öğrenciler tarafından 'Vurulup Tertemiz Alnından Uzanmış Yatıyor' kasidesi ile Mustafa Yıldızdoğan'ın 'Şehitler Ölmez' türküsünün sözleri okundu. Mevlit sonrası vatandaşlara gülsuyu ve lokum ikram edildi.

Öte yandan MHP'li Bülbül, programla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, 'Güne Ankara Anıtkabir'de resmi anma töreniyle başlamıştık... Akşam da Şerefiye Camii'nde Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü dualarla andık. Kentimizde belki de bir ilk ve anlamlı olan mevlit programı için başta Adapazarı İlçe Teşkilatımıza, imam ve hatiplerimiz ile ilahi tadında şiirleriyle bizleri mest eden evlatlarımıza ve programa iştirak eden herkese teşekkürlerimi ifade ediyorum' dedi.