MHP Toplantıları Kahvehanelere Sığmıyor
MHP ADAYLARINA YOĞUN İLGİ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili adayları köy gezilerini Arıönü, Beşköprü ve Hatipler ile sürdürdü. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan MHP adayları, ev ziyaretinde bulundu vatandaşların sorunlarını dinledi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bartın Milletvekili Adayları Sezai BİLGİN ve Orhan ÖLÇEK, Belediye Başkanı Cemal AKIN ile birlikte köy gezilerini sürdürüyorlar. 7 Haziran seçimleri öncesi çalışmalarına ara vermeden devam eden Milletvekili adayları beraberindeki İl teşkilatıyla birlikte Arıönü, Beşköprü ve Hatipler köylerini ziyaret etti. Muhtarlar tarafından karşılanan Milletvekili adayları, köy sakinleri ile bir araya geldi. Milletvekili adaylarının köylerini ziyaretinden büyük bir mutluluk duyduklarını söyleyen vatandaşlar, MHP’ye destek vereceklerini ifade ettiler. Yaşanan yoğunluk nedeniyle vatandaşlar kahvehaneye sığmakta güçlük çekti. Vatandaşlara hitap eden MHP Milletvekili adayı Sezai BİLGİN, “Bugüne kadar hep destek gördük. Aynı desteği bugünde görüyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde Allah nasip ederse 7 Haziran seçimlerinden zaferle çıkacağız” diye konuştu.

MHP’li BİLGİN, “Mugada Hatipler mevkiine yapılması planlanan santral projesi ile ilgili verdikleri mücadelenin devam edeceğini söyledi. BİLGİN; “Birilerine menfaat sağlamak için bir şeyler üretmekten, sorun çıkarmaktan vazgeçmediler ve bizleri de bunları engellemek için mücadele etmekten koşturmaktan bıkmadılar! Mugadaya bir kilometre alanda bu semti mahvedecek bir termik santralle karşı karşıya kaldık. Buraya termik santral kurulacağını duyunca herhalde kömür buldular zannettim! Hatipler, Beşköprü, Kızılelma, Güzelcehisar, Arıönünde138 dönümlük bir alanda böyle bir şey olamaz. Bu bedenden can çıkmadığı müddetçe kardeşlerimizle, dostlarımızla, milletvekillerimizle ve teşkilatımızla beraber mücadelemize devam edeceğiz. Mücadeleden yılmayan bir hareket var burada” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
:) 9 yıl önce

zaten sağındaki solundaki adamlarla (koruma mı ne anlamadım ) 20 metrekare olan köy kahvelerini illaki doldurur.. velev ki o köylerdeki sandıkları oyla doldurabilirmi acaba :) biraz zor..

Avatar
kemerköprülü 67 9 yıl önce

inşallah bu gidişe mhp dur diyecek dolar 2.70 oh ne güzel türkiye diyen insanlar uyanın

Avatar
Ali 9 yıl önce

Bunlardan ne köy olur ne kasaba bosuna heveslenmesinler bartın halkı kimin ne oldugunu iyi bilir

Avatar
2-0 9 yıl önce

sezai bilgin herzamankinden daha yakın vekilliğe. kalabalığa bakılırsa orhan ölçek'le 2-0 olur

Avatar
Gölbucak- Kaynarca 9 yıl önce

belediye, gölbucak ve kaynarcanın taşkın sel sınır mağduriyetini seçime kadar çözerse 2-0 olur... önce himet, sonra oy.

Avatar
?? 9 yıl önce

Cemal akın ve Sezai bilgine oy falan vermez Bartın halkı bunların yüzüne MHP oy alamaz bartından

Avatar
ney???? 9 yıl önce

kemerde otel mühürlerken özel idarede kaçak markete cevap bile veremeyen. toki köprüsü için imar planı bile yapamayanlar vekil mi olacakmış? neyyyyy????

Avatar
ne marketi 9 yıl önce

ne marketi arkadaşım. biliyorsan isim ver..