1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. MHP Seçimlerin En İddialı Partisi
MHP Seçimlerin En İddialı Partisi

MHP Seçimlerin En İddialı Partisi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kars Milletvekili Adayı Taner Gökçek, seçim çalışmalarını hızlandırarak, "MHP Seçimlerin En İddialı Partisi" dedi.

A+A-

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kars Milletvekili Adayı Taner Gökçek, il merkezinde okul ziyaretleri yaparak öğretmen ve geleceğin parlayan yıldızları olan öğrencilerle buluştu.

Gökçek, 30 Ekim TOKİ, Cumhurıyet, Kız Meslek, Anadolu Öğretmen, Alparslan Anadolu, İmam Hatip, Ticaret, Fen, H.Özğeyin Anadolu, Haydar Aliyev, Endüstri Meslek Lisesi ve Gazi Ahmet Muhtar Paşa İlk Okulunu ziyaret etti.

Öğretmenlerden destek isteyen Gökçek, tüm eğitim emektarlarına başarılar diledi.

Adayı Taner Gökçek, okul ziyaretlerinin ardından partililerle birlikte Kars esnafını tek tek ziyaret ederek kolay gelsin temennisinde bulundu.

GÖKÇEK ESNAF ZİYARETİNDE

Milliyetçi Hareket Partisi Kars Milletvekili Adayı Taner Gökçek ve beraberindeki partililer, Kars Merkez’de esnafı ziyaret etti. Gökçek, esnafa projelerini anlatırken, hayırlı işler temennisinde bulundu.

Seçim çalışmalarında dur durak bilmeyen Taner Gökçek, okul ve esnaf ziyaretlerinin ardından inşaaat işçileriyle yakından ilgilendi. Gökçek, 7 Haziran genel seçimlerine dikkat çekerek, yapılan ve yapılması planlanan projeler hakkında inşaat ustalarına bilgi verdi. Gökçek işçilerden 7 Haziran seçimi için destek istedi.

GÖKÇEK’TEN EV ZİYARETLERİ

Kars’ta ev ziyaretlerine de katılan Milliyetçi Hareket Partisi Kars Milletvekili Adayı Taner Gökçek, Gökçek, gerçekleştirdiği ev ziyaretlerinde 7 Hazirandan sonra mahalle sakinlerinin taleplerinin takipçisi olacağını söyledi.

Kars merkez’de bir mahalle toplantısına katılan Gökçek,  toplantıda yaptığı konuşmada sağlıktan, eğitime, adaletsizlikten,  gençlik meselelerine kadar MHP’nin çok önemli hizmetler yapacağını ifade eden Gökçek, “Partimizin yapacağı en önemli hizmetler seçim beyannamemizde de bulunan Asgari ücretin 1400 liraya çıkarılacağıdır. Sürdürülebilir ekonomik büyümeyi teşvik etmek. Kırılganlığı azaltmak. Fiyat istikrarı sağlamak. Cari açığı kontrol altına almak. Ar-Ge payını artırmak. Bilgiyi ticarileştirmek. Dünyada Türk markalı ve patentli, ürünleri yaygınlaştırmak. Borç yükünü azaltmak. İstihdam sağlayanlara yönelik vergi indirimi yapılacaktır. Emeklilerin banka promosyonu alabilmelerinin önünü açacağız. Kamuda çalışan taşeron işçileri kadroya geçireceğiz. Emeklilerimize Mart ve Eylül aylarında 1400’er lira olmak üzere yıllık iki asgari ücret tutarında emekli desteği hakkı tanıyacağız.

Bakın 13 senedir, Türkiye’de insanlar yaşam tarzlarına göre, giyimlerine göre, dillerine göre, ırklarına göre, inançlarına göre ayrılıyor, ötekileştiriliyor. Sen başörtülü olmalısın, Senin İmam Hatip mezunu olman gerekir? O zaman sen istediğin üniversiteye gidersin. Senin eşin başörtülü mü? O zaman sen devlet dairesinde masa başında çalışabilirsin. Gibi örneklerle karşılaştık. Bu ülkede Askeri-sivil bürokrasi, medya ve çıkar grupları üzerinden vatandaşa baskı yapılıyor. Bu durum Dış politikadan eğitim sistemine, kültürel meselelere ve asayişle ilgili konulara kadar güçlü bir şekilde hissediliyor. Partilerin kimlerle koalisyon yapacaklarına, hükümet programlarında nelere dikkat edeceklerine, erken seçime gidip gidilmeyeceğine, askerlik süresinin yeniden belirlenmesinden idari yapıda reform yapılmasına kadar bir dizi konu, hükümetin tek başına karar aldığı konulardır. Bunların hepsini bu ülke 13 yılda yaşadı. Düzen, halka rağmen en iyisini biz biliriz tavrı…Bizim partimizin yapacağı en önemli hizmet bu rejime, adaletsizliğe karşı vereceği mücadeledir. Sizlerin vereceği desteklerle MHP bu baskı rejimine, bu adaletsiz düzene son verecek, Artık söz milletin oldu.” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.