Haberler

MHP Milletvekili Saffet Sancaklı'dan Rasim Ozan'a: Ömür boyu peşindeyim

Güncelleme:

Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, ekranlara geri dönen Rasim Ozan Kütahyalı'ya sert tepki gösterdi. Sosyal medya hesabından bir açıklama yayınlayan Sancaklı, "Ömür boyu peşindeyim." dedi.

2017 yılında Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol programında Boşnaklara hakaret eden ve gelen tepkiler üzerine programdan çıkarılan Rasim Ozan Kütahyalı, geçtiğimiz günlerde ekranlara geri dönmüştü.

MHP Milletvekili Saffet Sancaklı'dan Rasim Ozan'a: Ömür boyu peşindeyimMHP Milletvekili Saffet Sancaklı

Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, sosyal medyadan yaptığı açıklamada Rasim Ozan Kütahyalı'ya sert tepki gösterdi. Yaptığı açıklamayı Twitter hesabından paylaşan Sancaklı, "Ömür boyu peşindeyim." yazdı.

İşte Sancaklı'nın açıklaması:

MHP Milletvekili Saffet Sancaklı'dan Rasim Ozan'a: Ömür boyu peşindeyim

MHP Milletvekili Saffet Sancaklı'dan Rasim Ozan'a: Ömür boyu peşindeyim

Kaynak: Haberler.com / Spor

Milliyetçi Hareket Partisi Rasim Ozan Kütahyalı Saffet Sancaklı Milletvekili Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (59)

-NOKTA:

SANCAKLI BURASI SANCAK DEGIL AKILLI OL

5
62
yanıtYanıtla
Yapıştırrrrr:

Boş yapma yarrabandi

yanıt14
yanıt3
VATANDAŞ:

Beyin fukarası arkadaş kendine gel

yanıt10
yanıt0
Bak yine:

Cikti birtane neidü belirsiz mahlukat. Saffet Sancaklinin ne oldugunu herkez bilir, peki sen nesin, kimsinde ev sahibi gibi konusuyon. Bu memleket Sancaklilarindir, bosuna sahiblenme yav...

yanıt11
yanıt3
diyarbakırlı:

burası bebenin

yanıt6
yanıt2
Misafir:

Nokta ne iş hayırdır Yoksa sen Rasim misin anlayalım. . . Akıllı olması gereken sensin bu millet ezer seni

yanıt29
yanıt7
MD. Edep.Edep...:

İşte bu tipler Rasimin zihniyet yapısının ürünleridir. Allah ta sizleri beraber haşretsin kardeşim.

yanıt2
yanıt0
BELHANDA:

SAFFET SEN KİM OLUYON REKLAM YAPACAGINA GÖREVINE BAK BEDAVADAN PARA ALIYONUZ. .

8
39
yanıtYanıtla
ülkü dağlı:

akıllı ol lan düğme adını söylede bilelim belhanda melhanda ne işsin sen

yanıt15
yanıt4
Basim DOMANİÇLİ:

Saffet SANCAKLI az bile söylemiş, gerçekten bu adamı kim koruyor, kim ekranlara çıkarıyor. Beyaz TV yi sildim bile.

40
3
yanıtYanıtla
Tüm 59 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title