MHP MECLİS ÜYESİ TUTKUN’DAN ERCAN İSMİ İÇİN TEKLİF

MHP Meclis Üyesi Vural Tutkun son günlerde gündeme düşen Cami isminin değişikliği konusunun ardından Eski Bakan Nevzat Ercan ismi için güzel bir düşüncesini aktardı.

MHP MECLİS ÜYESİ TUTKUN’DAN ERCAN İSMİ İÇİN TEKLİF


Tutkun ilçenin değerlerinden olan eski Bakan Nevzat Ercan’ın isminin yaşatılması için yeni açılan Hastane Bulvarına Nevzat Ercan isminin verilmesinin güzel olacağı düşüncesini aktardı.

Kamuoyunun da uygun görmesi halinde Belediye Meclis toplantısında MHP Grubu olarak “Nevzat Ercan isminin Hastane Bulvarına verilmesi” gündeme alınması teklifinde bulunulabilir. Meclisimizin de uygun görmesi halinde Bulvara verilecek Nevzat Ercan ismi güzel olacağı düşüncesindeyim.

Hendeğe Büyük Katkı Yaptı

MHP Meclis Üyesi Vural Tutkun yaptığı kısa bir değerlendirmede “ Sayın Nevzat Ercan ilçemizin yetiştirdiği değerli bir siyasetçi ve devlet adamıdır. Başta ülkemize, bölgemize ve ilçemize çok değerli hizmetleri vardır. Bugün Hendek’te rahatlıkla suyumuzu içebiliyorsak, Üniversitemizde eğitim veriliyorsa ve işsizliğin çözülmesine katkı sağlayan yatırımın altında imzası olan değerli büyüğümüz sayın Nevzat Ercan’ın isminin yaşatılması için Hastane Bulvarına adının verilmesi çok güzel olacaktır” ifadelerine yer verdi.

Güncelleme Tarihi: 12 Ocak 2017, 13:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184