Gündem MHP lideri Devlet Bahçeli Koray Aydın için ilk değerlendirmesini yapacak

MHP lideri Devlet Bahçeli Koray Aydın için ilk değerlendirmesini yapacak

Paylaş
MHP lideri Devlet Bahçeli Koray Aydın için ilk değerlendirmesini yapacak

MHP lideri Devlet Bahçeli, basın toplantısı düzenleyecek.

Habertürk TV'nin edindiği bilgiye göre MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yarın parti genel merkezinde, saat 11.00'de basın toplantısı düzenleyecek.

Bahçeli'nin toplantıda Koray Aydın'ın MHP'den ayrılarak Meral Akşener'in kuracağı partide yer almasıyla ilgili değerlendirmesini yapması bekleniyor.


BAHÇELİ'YE YÜKLENMİŞTİ


MHP Trabzon eski Milletvekili Koray Aydın, dün, MHP'den olaylı bir şekilde ayrılan ve yeni parti hazırlıkları içinde olan Meral Akşener'le birlikte Ankara'da basın toplantısı düzenlemişti. Aydın, Akşener'in yeni kuracağı partiye geçtiğini açıklamış ve Bahçeli için sert ifadeler kullanmıştı. Aydın şunları söylemişti:

"MHP yöneticileri iktidar sahipleri ile bir olup ülkücü hareketi yok saydı. Üç katı imzaya rağmen kurultayımız yapılmadı. Ucube bir mahkeme kararı ile yolumuz kesildi. MHP’de kıyım başladı. OHAL rejiminin gölgesinde sürdürülen MHP olağan kurultay süreci de ne yazık ki demokrasinin hiç edildiği bir süreç olarak tarihe kara bir sayfa olarak geçti. AKP’den devşirme üyeler delege yapıldığı için şu an bir ilimizi kongresi iptal edildi. Referandum sonrası ülke yönetimi artık tek adama bırakılmışken MHP’de de tek adam yönetimi artık kalıcı hale gelmiştir."