131019098
19 Nisan 2024, Cuma

MHP İL YÖNETİMİNDEN ACAR’A ZİYARET

10 Ekim 2019, Perşembe 06:52

     


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanı Veysel Şahin ve yönetimi Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’a ziyarette bulundu.

Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin ve yönetimini ağırladı. Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarete İl Başkanı Veysel Şahin ve yönetiminin yanı sıra MHP Aliağa İlçe Başkanı Abdurrahim Aydemir ile yönetimi de katıldı. Sohbet havasında geçen ziyarette bölge sorunları ile Aliağa’ya yapılması planlanan projeler görüşülerek istişarelerde bulunuldu.

Aliağa’nın sadece bölgenin değil Türkiye’nin en değerli kentlerinden biri olduğunu belirten MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’ın vizyonu doğrultusunda Aliağa’da önemli projelere imza atıldığını, gelecekte temeli atılacak projelerle de yine Başkan Serkan Acar’ın Aliağa’yı geleceğe taşıyacağını söyledi. Aliağa’ya değer katmaya devam edeceklerini ifade eden Başkan Serkan Acar ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek İl Başkanı Veysel Şahin ve yönetiminin yanı sıra MHP Aliağa İlçe Başkanı Abdurrahim Aydemir ile yönetimine teşekkür etti. Yaklaşık iki saat süren ziyaret çekilen hatıra fotoğrafları ile son buldu.

(DERYA SÜNER) 







 
Son Eklenen Haberler