Uluçay’dan öğrencilere nakit desteği

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay gerçekleştireceği projeleri arasında yer alan ‘İlkokul, Ortaokul ve Lise Öğrencilerine Eğitim Desteği’ ve ‘Üniversite Öğrencilerine Eğitim Desteği’ projeleri hakkında bilgi verdi.

Gündem Yayın: 05 Mart 2024 - Salı - Güncelleme: 05.03.2024 19:37:00
Editör - Yüksel Elçi
Okuma Süresi: 52 sn.
100 okunma
Takip EtGoogle News

Uluçay yapmış olduğu açıklamada, “Afyonkarahisar'ın geleceği için gençlerimizin eğitimine destek olmak en öncelikli hedefimizdir. Gençlerimizin her zaman yanlarında olduğumuzu sıklıkla dile getiriyoruz. Bu kapsamda gençlerimizin eğitimlerine katkı sunmak adına ilkokul, ortaokul ve lise de okuyan dar gelirli öğrencilerimize aylık 500 TL eğitim desteği vereceğiz. Yine şehrimizde ikamet eden dar gelirli üniversite öğrencilerine okul dönemlerinde aylık 1000 TL eğitim desteği vereceğiz. Öğrencilere sağlayacağımız nakdi desteklerin yanında ilkokul öğrencilerimize beslenme desteği de sağlayacağız” dedi.

Uluçay sözlerine şöyle devam ederek; eğitim desteği projelerimiz Afyonkarahisar'ımızın eğitim seviyesini yükseltecek ve gençlerimizin geleceğe daha umutlu bakmalarını sağlayacak. Bu projelerin Afyonkarahisar'ın sosyal ve ekonomik kalkınmasına katkı sağlayacağına inandığını da ifade etti.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.