MHP İL TEŞKİLATI BASINLA KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ

Tarih : 2017-08-16 / Kategori : Siyaset

MHP İL TEŞKİLATI BASINLA  KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ

    Bir süre önce yapılan olağan kongre ile değişen MHP il ve ilçe yönetimi basın mensuplarıyla bir araya gelerek gündemi değerlendirdiler.

 

        MHP Iğdır  İl Başkanı Ersoy İçer,ilçe başkanı Özcan Zorman Yerel ve Ulusal Basınla kahvaltıda bir araya geldi. 
       MHP İl Başkanı Ersoy içer, Gaga kahvede yaptığı Kahvaltılı basın toplantısında Yerel ve Ulusal basına  yeni oluşan il  ve ilçe yönetimini tanıtarak yapacakları çalışmaları anlattı.
             Ersoy İçer, Yeni Yönetimle birlikte azimli çalışarak Iğdır’da tek yumruk tek ses olacaklarını söyledi.
        MHP İl Başkanı İçer, toplantıda yaptığı açıklamada, Yapılan kongrenin ardından görev dağılımını yaptıklarını söylerken, bundan sonra tek yumruk, tek ses olarak Iğdır’a  hizmet için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.
         Çalışma programları hazırladıklarını söyleyen İçer, “ İlimizdeki bütün kurum ve kuruluşları ziyaret ederek fikir ve düşüncelerimizi anlatıyoruz. Herkesle diyalog içerisindeyiz. Iğdır’ımıza milletimize tarafsız bir şekilde hizmet eden herkes başımızın tacıdır. Devlet kademelerinde bulunan yöneticilerden isteğimiz tarafsız olmalarıdır.Iğdır’a hizmet etmeleridir. Önümüzde uzun ve çok engebeli bir yol var bunun farkındayız. Iğdır’da hizmet yarışında biz de varız diyoruz. Kuvvetli bir ekiple yola çıktık. İlk hedefimiz 2019 Mart ayında yapılacak yerel seçimler için hazırlanacağız. Iğdır’ın  katmerli sorunları olduğunu biliyoruz ancak bunlar çözümsüz sorunlar değil. Çözüm için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Gerek yönetimde ki gerekse dışarıdaki MHP mensubu arkadaşlarımızla, Iğdır’a hizmet etmek isteyen herkese kapımız açık. Bundan sonra yolumuza bakacağız. Iğdır da bütün baskılara rağmen yinede il merkezinde birinci partiyiz.Hedefimiz düşen oy oranımızı tekrar artırarak Iğdır da birinci parti olmaktır” dedi.
Toplantıya MHP il ilçe yönetimi ve il genel meclis üyesi Ayvaz Erol da katıldı.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.