MHP İl Başkanı Bülbül, açıklamalarda bulundu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sakarya İl Başkanı Levent Bülbül, partisinin il binasında düzenlediği basın toplantısında, Türkiye ve Türk düşmanlığında, tarihi olarak nam salmış yapılardan Türk milletine dost olunmayacağını söyledi. 

Kerkük'te insanlığın selamete kavuşması için Türkiye Cumhuriyeti olarak mücadelelerine devam edeceklerini belirten Bülbül, "Tasada birsek, kıvançta birsek biz bir milletiz, biz büyük Türk miletiyiz. Kerkük'te yaşanan gelişmeler bunu teğet etmektedir. Mazlum ve mağdur düşürülmeye çalışılan Türkmenlerin de haklarını sonuna kadar savunacağız. Barzani, Irak ordusu harekete geçince ilk yardımına koşmasını istediği PKK terör örgütü olmuştur. Biz etnik ve mezhepsel olarak ayrışmaya düşmeyeceğiz. Bölgede güvenin ve refahın ortaya çıkması için elimizden geleni yapacağız." diye konuştu. 

Bülbül, Devlet Bahçeli'nin partisinin grup toplantısındaki, üniversite sınavına ilişkin görüşlerini desteklediklerini kaydetti. 

Türkiye'de üniversite sınavının tamamen ortadan kaldırılması gerektiğini savunan Bülbül,"İlköğretimden itibaren üniversiteye nesillerimizin hazırlanabileceği, yerleştikten sonra da doğru bir şekilde istihdam edileceği bir sistem gelir. Bu hususta norm ve standart karmaşasının ortadan kalkmasını arzu ediyoruz." ifadesini kullandı.

6 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]