MHP İl Başkanı'ndan CHP İl Başkanı'na çok sert cevap!

MHP Kastamonu İl Başkanı Hacı İbrahim Maşalacı, CHP İl Başkanı Hasan Baltacı'nın açıklamalarına çok sert cevap verdi.

  • 728
MHP İl Başkanı'ndan CHP İl Başkanı'na çok sert cevap!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Maşalacı; "Çiçeği burnundaki CHP Kastamonu il başkanı basınımıza vermiş olduğu açıklamada, 'kim için çalışacaksınız' 'normal parlamenter sistem içinde ülkeyi yönetme iddiası olan her partinin aday çıkarması beklenir' diyerek partimize yönelik bir takım eleştirilerde bulunmuş ve sözlerine partisinin il kongresinde konuşma yapan Özgür Özel'e karşı, şahsımın ağır hakaret içeren ve içi boş olan açıklama yaptığımı ifade etmiş. Ayrıca Sayın il başkanı MHP'nin seçmeni sürekli kandırdığını ve partinin anahtarlarını AKP'ye teslim ettiği iddiasında bulunmuştur.

Sayın Baltacı sanırım çiçeği burnunda bir il başkanı olarak yaptığımız açıklamayı uzun bulduğu için sadece başlıklara göz atmış ve sorduğumuz soruları ise gözden kaçırmıştır ya da verecek cevap bulamadığı için konuyu saptırmaya kalkışmıştır. O yüzden tekrar etmek istiyorum.

İl başkanlığını yürüttüğü parti olan CHP; FETÖ, HDP ve PKK'nın safında hizalandığını gizlemek için, MHP'ye hırçınlık yapmaktadır.

Özgür Özel'e bu sorduğumuz soruları iletin! 

Mitinglerinde Bebek katili Öcalan ile birlikte Atatürk posterini bir araya geldiğini hiç görmemiş miydin?

Ne çabuk unuttun Terörist cenazelerine katılan CHP genel başkan yardımcıları ve milletvekillerini?

Ne çabuk unuttun hapishanelerde yatan HDP'lileri ziyarete giderek onlara moral veren CHP'li milletvekillerini?

Yine PKK'nın taleplerini Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne kanun teklifi olarak veren CHP'nin yöneticileri ve milletvekilleri değil miydi?

Türkiye düşmanı olan Barzani'nin ajansına Türkiye'yi küçük düşürecek şekilde röportajlar veren Grup Başkan Vekillerini?

Ayrıca CHP bir taraftan ittifak görüşmelerine karşı çıkarken diğer taraftan da cephe siyasetinin gereği olarak HDP, İP, TKP, EMEP, FETÖ, PKK ve diğer yedekleriyle bir araya gelmektedir. Bunu nasıl açıklayacaksınız?

Kol kırılır yen içinde kalır sözünü hatırlatıyorum. Türkiye'yi Avrupa'ya şikayet ederek, bizler Milliyetçiler olarak Türkiye'de kardeşlik tohumları ekerken, ayrıştırıcı ve şikayetçi yapıya çanak tutan CHP zihniyetinden başka birşey de beklenemezdi zaten!

Ve bir parti düşünün ki; demokrasi, özgürlük ve insan haklarını savunacak ancak alınan kararlara saygı duyulmayıp, başkaları tarafından kendine yüklenen yeni misyonunun heyecanı ile kendi partisinin ideolojik yapısına ters düşecek siyasi hamleler yapan ve demokrasinin sigortası olan MHP'yi eleştirip, kendisini dev aynasında gören.

2019 seçimlerinde Aziz Türk halkımız gereken cevabı sandıkta kendilerine verecektir.

Sözlerinde normal parlamenter sistemden bahseden Sayın Baltacı 16 Nisan anayasa referandumuyla 'Milletin İradesiyle' oluşan Yeni hükumet etme sisteminden bir haber misiniz? Ya da milletin iradesini yok mu sayıyorsunuz?

Tekrar ediyorum "Bizim ittifak teklifimiz, yeni sistemin doğru yürümesini sağlamak. Yüzde 50+1 ile halkın desteğini almış güçlü bir yürütme karşısında, güçlü bir yasama Meclisini oluşturarak, Türkiye'nin problemlerine çare olacak her kanunu Meclisten geçirebilmektir.'

Sayın Baltacı yine anlamamış olmalı ki, şahsıma kim için çalışacaksınız diye bir soru yöneltmiş. Milliyetçi Hareket Partisi kurulduğu günden itibaren bu yana Millet adına siyaset yapan Vatanın Bölünmez Bütünlüğü için çırpınan bir siyasi iradedir. Bizim aklımız Türkiye'dir. Milliyetçi Türkiye için çalışacağız.

MHP siyaset meydanında kar tanesi gibi TEK ve ÖZEL dir. Türk Milletinin özüdür. Bunun içindir ki tarihe bakıldığında sadece Vatan için hizmetkar olup 5000 şehit vermiştir. Dolayısıyla Tüm Ülkücüler, Liderinin ve partisinin sonuna kadar yanındadır ve MHP kadroları Türk Milleti üzerinde oynanan oyunları bozmak için, ölene dek Türk Milleti için çalışacaktır. 15 Temmuz akşamı çoğu siyasi parti liderleri bilinmez bir yerlerdeyken Genel Merkezinde olan tek Lider Sayın Dr. Devlet Bahçeli'dir ve Genel Merkezinin ışıklarının tamamı açık olan parti de MHP'dir.

Dün MHP Genel Başkanına şuursuzca HDP'nin de desteğini de alarak 'Başbakanlık' teklifinde bulunan zihniyet bugünde yine aynı şuursuzlukta MHP seçmenine çağrıda bulunmaktadır.

MHP seçmeni Liderini çok iyi anlamakta olup CHP'nin '1977'de Milliyetçi Cephe Hükumetini parçalamak için bakanlık pazarlayarak vekil devşiren ve sinsi oyunlarla iktidar deviren Güneş Motel'in CHP'si' olduğunu görmektedir.

Size nacizane tavsiyem çözüm odaklı bir tavır sergilemeniz ve içinden geçtiğimiz badireli süreçte ihtiyaç duyulan 'ortak akla' uygun siyaset üretmeniz olacaktır.

Aksi halde CHP'de diğer partiler gibi. Türk siyasi hayatının derinliklerine gömülmeye mahkum kalacaktır.

Yüreğinde hala Atatürk sevgisi olan ve Atatürk'ün izinden giden, ilkelerine sahip çıkan tüm vatandaşlarımıza partimizin kapısı sonuna kadar açıktır.

Ayrıca Sayın Baltacı'ya sormak istiyorum;

2019 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı kimdir?

Sayın Kılıçdaroğlu aday olacak mıdır, olmayacak mıdır?

Olmayacak ise kimi destekleyecektir?"