131019098
25 Nisan 2024, Perşembe

MHP İL BAŞKANI ŞAHİN: “SERKAR ACAR’LA YOLA DEVAM EDECEĞİZ”

8 Ekim 2018, Pazartesi 06:57

     


MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, Büyükşehir ve 30 ilçede adaylarının belli olduğunu ancak açıklamadıklarını belirterek, “Aliağa’da Belediye Başkanımız Serkar Acar’la yola devam edeceğiz” dedi.

MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, Gündeme Bakış haber sitesine açıklamalarda bulundu. Şahin, geçtiğimiz günlerde Ankara’ya giderek MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüştü. Şahin, 30 ilçe ve büyükşehirle yaptığı çalışmayı Bahçeli’ye sundu. Göreve geldikten sonra büyükşehir ve 30 ilçedeki aday adaylarıyla ilgili il teşkilatı olarak bir çalışma yaptıklarını anlatan Veysel Şahin, “Teşkilatımız süreklilik arz ediyor. Büyükşehir ve 30 ilçede adaylarımız hazır. Büyükşehirde de ilçelerde de flaş adaylarımız var. Genel merkezimiz ‘şimdi açıklama yapmayın’ dedi. Genel merkezden talimat bekliyoruz” dedi.

“Aliağa’daki adayımız Serkan Acar”

2014’te yapılan yerel seçimlerde Aliağa Belediye Başkanlığı'nı kazanan Serkan Acar’la yola devam edeceklerini açıklayan MHP İl Başkanı Şahin, “Kendisi başarılı bir belediye başkanımız. Kendisiyle yola devam edeceğiz. Partimizin Aliağa’daki adayı Serkan Acar’dır” diye konuştu.

(HABER MERKEZİ) 







 
Son Eklenen Haberler