Dolar 32,6000
Euro 34,8429
Altın 2.494,51
BİST 9.535,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 22°C
Az Bulutlu
Bayburt
22°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 19°C
Pts 20°C
Sal 24°C

MHP İl Başkanı Kasap’tan Tartışma Yaratacak İddialar

MHP İl Başkanı Kasap’tan Tartışma Yaratacak İddialar
12 Haziran 2018 20:57 | Son Güncellenme: 12 Haziran 2018 22:02
A+
A-

24 Haziran seçimlerine 11 gün kala Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Bekir Kasap Cumhur İttifakında tartışma yaratacak iddialarda bulundu.

Son günlerde yaptığı açıklamalarla Bayburt’taki siyasi gündemin hareketlenmesine neden olan Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Bekir Kasap, son bir hafta içerisinde üç ayrı iftar programlarında basın mensuplarına yaptığı açıklamalarda tartışma yaratacak ifadeler kullandı.

“Bu tür iftiralara kesinlikle inanmayın”

Köy Muhtarlarıyla Kale Park tesislerinde iftar programında bir araya gelen Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Bekir Kasap Muhtarlara seslenerek şunları söyledi: “ Değerli Muhtarlarım AK Parti’li Milletvekili adayı ve değerli yöneticileri köylerde yaptıkları konuşmalarda MHP ile anlaştıklarını ifade ederek, milletvekilliğini AK Partiye, Belediye Başkanlığını ise MHP’ye bıraktıklarını söylemişler. Böyle bir şey kesinlikle yok. Bu söylem şuandaki Bayburt Belediye Başkanına en büyük hakarettir. Bunu kesinlikle kabul etmiyorum. Milliyetçi Hareket Partisi böyle pazarlıklar içerisine kesinlikle girmez. Bu bir siyasi yarıştır. Bizler bu yarışı da en güzel şekilde Cumhur İttifakının esaslarına ve Yeni Kapı ruhuna bağlı kalarak seçime kadar devam ettirecektir. Bu tür iftiralara kesinlikle inanmayın. Bizim hiç kimseyle böyle bir pazarlığımız olmaz. Biz yarışımızı devam ettiriyoruz. Açık ara öndeyiz ve milletvekilliğini de kazanacağız “dedi.

“Dualarınızı yanımda hissediyorum”

Daha sonra kısa bir konuşma yapan Milliyetçi Hareket Partisi Bayburt Milletvekili Adayı İdris Aydın, “ Bizler yıllardır siyasette dostluk ve kardeşlik çerçevesinde diğer siyasi partilerle birlikte güzel bir ortamda siyaset yapmaya gayret ediyoruz. Fitneden ve fesattan Allah’a sığınıyoruz. Bayburt’ta yaklaşık 40 gündür gezdiğimiz bütün köylerde bizleri misafir ettiniz. Bizlerle istişare ettiniz ve Bayburt’un sıkıntılarını dile getirdiniz. Ben burada sizlerle birlikte olmaktan dolayı onur ve şeref duyuyorum. 24 Haziran seçimleri ülkemizin yüz yılına hitap edebilecek bir seçim olacaktır. Ben Milliyetçi Hareket Partisi’ni sahada bu kadar aktif olduğunu ve sizlerinde dualarınızı yanımda güçlü bir şekilde hissediyorum” diye konuştur.

https://www.youtube.com/watch?v=9wrm70qqFhA

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.