29 Mart 2024 Cuma

MHP İL BAŞKANI BAYRAM BAŞDEĞİRMEN'E ATEŞ PÜSKÜRDÜ

MHP İL BAŞKANI BAYRAM BAŞDEĞİRMEN'E ATEŞ PÜSKÜRDÜ

Isparta

AK Parti’nin Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen’in ITSO ziyaretinde Isparta Belediyemize ait olan yani Ispartalılara ait olan ISBAŞ Fabrikası ve ponza sahaları ile ilgili yapılan açıklamalarıı  yerel basınımız aracılığıyla büyük bir şaşkınlık içerisinde öğrenmiş bulunmaktayım.

Buradan hatırlatmak isterim ki; 2004 yılında belediyede iş başına gelen yönetim, kasasında eski parayla nakit 1 trilyon lira dururken ISBAŞ fabrikasının tamamını 1 trilyona satmış ve bununla birlikte ponza sahalarını da meccanen özel bir şirkete devretmişti.

2009 yerel seçimleriyle birlikte yeniden iş başına gelen Isparta Belediye Başkanımız Yusuf Ziya Günaydın, borç batağı içinde yüzen bir belediye devralmış olmasına rağmen hem ISBAŞ Fabrikasını hem de ponza yataklarını bu şehre geri kazandırmıştır. Böylelikle şehir ekonomisi yeniden nefes almıştır.  Bugün hem sağladığı istihdamla hem de Isparta ekonomisine ürettiği katma değerle hizmet eden, Ispartanın milli ve yerli bu işletmesinde yaşanan onca acı tecrübeler ortadayken sayın Başdeğirmen Isbaşı ve ponza maden sahalarının satılmasını neden gündeme getirmektedir? Ispartanın kendi öz sermayesiyle kendi alın teriyle işlettiği ISBAŞ ve ponza maden sahalarıyla kimin ne derdi vardır?

EY! SAYIN BAŞDEĞİRMEN KİME NEYİ SATIYORSUNUZ?

      AK Parti Adayı Şükrü Başdeğirmen iyi bir tüccar, zengin bir işadamıdır. Ancak biz belediyeyi tüccar zihniyeti ile değil Atatürk’ün “Devletçilik” ilkesini de gözeterek milli ve yerli ekonomiyi ön plana çıkartan bir üretimden yana tavır koyuyoruz. Adalet ve Kalkınma Partisinin belediye başkan adayı sayın Başdeğirmen bilmeli ki temsil ettiği partisinin genel başkanı, sayın cumhurbaşkanı da yerli ve milli bir ekonomiden yana tavır almaktadır. Sayın Başdeğirmenin muhalefetlik etme noktasında çevresine ve sahip olduğu tüccar zihniyetine değil,  cumhurun başına ve onun tavrına bakması icap etmez mi?

Ispartanın malını satmak isteyenlere sormak isteriz:

ISBAŞ Bimsblok Fabrikamız çalışmıyor mu? insanlarımıza iş aş vermiyor mu?  Ponza madenlerimiz bu fabrikada işlenerek Türkiye’nin en kaliteli bimsbloku üretilmiyor mu? Sayın Başdeğirmen önce bu sorulara yanıt verin ama dürüst olun. Sizin bahsettiğiniz Nevşehir’deki işletmeler fabrika değil atölyedir. Nevşehir’deki merdiven altı işletmelerin tamamı bir tane ISBAŞ etmez. Buradan bir kez daha kendilerini dürüst siyaset yapmaya, halkımızı doğru bilgilendirmeye davet ediyorum.

Sayın Başdeğirmen şecaatini arz ederken aslında sirkatini söylemiştir. Bizim, Sayın Şükrü Başdeğirmen’in ITSO ziyaretindeki açıklamalardan anladığımız şudur; " Isparta Belediyesinin emek emek elde ettiği tüm kazanımları bir çırpıda satıp savuracak, bunun adına özelleştirme denilecek verim denilecek ve Isparta'nın refahı birilerinin ticari kazancına mahkum edilecek. Bunu yaparken de “istihdam”, “yatırım” gibi süslü kelimeler kullanılarak, şu anda yüzde yüzü Isparta halkının olan ponza maden sahaları ve fabrikaları sayın Başdeğirmen gibi tüccar zihniyete sahip oligarklara altın tepside sunulacak.

Sayın Başdeğirmen biliniz ki satmıyoruz, sattırmıyoruz. Ve yine şundan çok eminiz ki Ispartalı vatandaşlarımız da size ve sahip olduğunuz zihniyete karşı çıkacak, Milletin malını kimseye yedirtmeyecektir.

​Son olarak diyorum ki, aday değişse de zihniyet aynıdır.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Ülkücü

20 Ocak 2019 Pazar 12:48

Syn il başkanı biz senin devlet bahçeli genel baskanimiza etmediğin hakaret küfür kalmamışken zihniyetten bahsediyorsun son genel seçimlerde kime oy verdiniz açıklasa halk bildin iyi partinin oyuncağı hâline geldiniz ya allah sizi bildiği gibi yapsın yazıklar olsun ülkücüler burda sizler ise makam mevki peşinde koşan zavallılarsınız..

Salako

18 Ocak 2019 Cuma 10:21

Eyyyyyy MHP İl başkanı;Yusuf Ziya belediye maaşı ve şirketlerden aldığı para dahil olmak üzere toplam aylık kaç lira alıyor.Açıklaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

JAMMER

18 Ocak 2019 Cuma 01:10

KORKU BACAYI SARMIŞ herkes ÜLKÜCÜ OLMAYA BAŞLADI. bedeni TÜRK,RUHU İSLAM OLMAYAN ÜLKÜCÜ OLAMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAZ. net TARİF.

ÜLKÜCÜ

18 Ocak 2019 Cuma 00:45

Atatürk’ün Devletçilik ilkesini tanımla, hiç bir sözüm olmayacak ama nerede o bilgi?, nerede o kültür? Bu arada AKP li falan değilim hele iyi partili hiç değilim ama sİzin desteklediğiniz YZG gibi fason MHP lide değilim. ÜLKÜCÜYÜM ÜLKÜCÜ

Ispartans

18 Ocak 2019 Cuma 00:16

Başkan belediye şirketlerinden ne kadar alıyor açıklasanız da bilsek ;)

itsodan sonra belediye

18 Ocak 2019 Cuma 00:12

ticaret sanayi odası itsoyu batıran şb değilmi bu yaaa. ekonomi kampüsü yap diye buna para vermiş bakadaki hizmet arkadaşları ama 15 temmuz sonrası durum çakılınca proje iptal olmuş bu da inşaatın ihalesini yapmış özaydınla sözlemeyi de imzalamış bulunmuş,tabii para olmayında yalvar yakar bakaya binanın birazını satmış diğer odalara da ama yine para yetmemiş inşaatın parasını ödemek için odanın tüm paralarını sıfırlamışlar,yetmemiş bankadan faizle kredi çekmişler ITSOyu batırmış sıra belediyede

şemseddin sami

17 Ocak 2019 Perşembe 23:56

o önce fetöcüler ile beraber yaptırdığı santralleri özelleştirsin. pe yi mesela..

32.adam

17 Ocak 2019 Perşembe 21:24

özelleştirceğinize belediye yapsın sizler yappın özel sektörde asgari ücretle işçi çalıştırlcağına belediye olarak fabrikayı büyütüp daha çok personel çalıştırcaz diyemiyorsunz tabiki 2000 li yılların başında başlayan özelleşitrme sizin ve sizin gibi düşünlerin en iyi hizmeti bi bitmedinz mevcut belediye başkanı yeni işe aldğı personle bile 2400 maaş ve sosyal destek veriyor özel sektör ne veriyor vatandaşa sömürmekten başka kimbilir kimlere açıcaksınz o ponza sahalarını ayıptır günahtır ya

Esnaf

17 Ocak 2019 Perşembe 19:25

Adamların işi satmak ülkede fabrika bırakmadılar. Tank palet fabrikasını bile Katara sattılar. Sorsan yerli ve milli bunlar .ısparta bunların dişinin kovuğuna yetmez.

8twbd4

17 Ocak 2019 Perşembe 19:18

Kafa olsa zaten kafanızdan algılarsınız. Kim neresinden algıladı acaba? Şükrü başkan satacağım diye bir şey söylemiş mi? Satacağım kelimesi ağzından çıkmışmı ki yalan dolan hanerle iş yapıyorsunuz

merko kavşağı trafik ışığı

17 Ocak 2019 Perşembe 18:49

tik yol kasisine de momisi il trafik kynu karar veriyor.eskiden özel okulken kaan ekmek fırını ilerisinde kasis ve ıspaş kavşağı ışıklandırması ile okula öğrenciler çok güvenli giriş çıkış yapıyordu. ışıkkent-muzaffer türkeş arasındaki merko kavşağı (221 cad.) çok güvenli idi. okul devlet okulu olunca (ikiayrı girişi bulunan binanın bir kısmına Şehit Polis Akif Altay ilkokulu bir bölümü kız ihl) kasisler kaldırılınca öğrencilerin trafik güvenliği çok tehlikeli hal aldı

Ali

17 Ocak 2019 Perşembe 18:15

Sizin hangi işiniz düzgün. Otoparklar rezil su akıyor.yollar berbat.durak 5 yıldır yeni yapılır. Durak 1 tane yolvo 200 kişi bekler yağmurda karda.ettag pis daha esnafa sözünü getiremeyen zabıta kaldırımları rsnaf kaplamış. Yazıklar olsun bide Şükrü beye taş atıyon.

Ahırlarda sahte seçmen?

17 Ocak 2019 Perşembe 18:08

www.sozcu.com.tr/2019/gundem/yskya-sikayetler-pes-pese-geliyor-3165656/

TİCARET ODASI

17 Ocak 2019 Perşembe 18:02

TİCARET ODASI BAŞKAN VEKİLİ ORTAYA BİR LAF ATTI DEDİKİ POMZA SAHALARI ÖZELLEŞSİN DEDİ BAŞDEĞİRMENİN ZİYARETİNDE, SONRADA ORTALIK KARIŞTI VE İNSANLARDA DOĞRU OLANI YAPARAK ELEŞTİRİYOR, KİM OLUYORDA TİCARET ODASI BAŞKAN VEKİLİ ISPARTA BELEDİYESİNİN İŞLERİNE KARIŞIYOR, BELEDİYEYİ BAŞDEĞİRMENLE BERABERMİ YÖNETECEK, OY YOK AKP Lİ ADAYA VE TİCARET ODASI BAŞKAN VEKİLİNE...

Güllü

17 Ocak 2019 Perşembe 18:01

Başkan satacağız demiyor. Özel sektörün imkanına sunacak. İstihdam sağlayacak. Sağlayacak ki Sn günaydının Balkanlar’ın en büyük fabrikası yalanını herkes biliyor. Nevşehir’in çok ama çok gerisinde kaldık. Bu günaydının çok hoşuna gidiyor sanırım. Gerçi huzur hakkı baya bi dolgun olunca

DOĞRU YOL PARTİSİ

17 Ocak 2019 Perşembe 17:58

SAYIN BAŞDEĞİRMEN ISPARTA BELEDİYE MECLİS ÜYELİĞİ YAPTIGINIZ YILLARDA SAYIN MEHMET AYBATILI BU FABRİKA VE MADEN SAHALARINI ESKİŞEHİR FİRMASI OLAN MAYAŞ A.Ş DEN SİZ ALMADINIZMI MADEM İHTİYAÇ DEGİLMİYDİ NEDEN OZAMAN ALDINIZ? VEYA ŞİMDİ NEDEN SATIYORSUNUZ?

ISPARTALI

17 Ocak 2019 Perşembe 17:52

BAŞKANLIĞI KİM KAZANIR BİLMEM AMA BİLDİĞİM TEKŞEY... CÜNÜRDE BULUNUN ISPARTA BELEDİYESİNE AİT DÜKKANLARDA YAPILMIŞ METRAJ BOZUKLUĞU VAR ORADAKİ DÜĞÜN SALONU İSKANSIZ VE ÖLÇÜMÜ OYNANMIŞ ŞEKİLDE ORANIN İNCELENMESİ LAZIM... O SALON SON OLARAK NAİL BAYRAM BEYİNDİ MHP İL BAŞKANI OLDUGU İÇİNMİ MHP BELEDİYE BAŞKANI SES ÇIKARMIYOR? TÜYÜ YETMEDİK YETİM HAKKI VAR ORADA, EĞER DÜZELDİYSEDE BU HATA BELEDİYE TARAFINDAN TARAFLARDAN ÖZÜR DİLERİM!!!

Akıllı başkasına gelenden ders alır!

17 Ocak 2019 Perşembe 17:35

Isparta pomza madeni yerleşim yerlerine kadar uzanıyor, bu pomza madenini özelleştirirse yarın milletin evlerinin binaların altına kadar almak isterler, milletin ne mal ne can güvenliği kalmaz! Hukuk yoluna başvursa millet , tamamlanana kadar çatlıyan binalar harabeye döner! Fetöcü sermaye Akın ipek Koza altın madeni çıkarma tesislerinde feryad eden köylülerin, feryatlarını yerdekiler duymadıda yaratan duydu Elhamdülilleh!

Pomza Ispartanındır!

17 Ocak 2019 Perşembe 17:29

Satacam demiyor etini semirtcem yandaşa, kemikleri tapusu ıspartanın diyor! Madenler belirli bir rezervi var, depodaki mal gibi? Bu elma armut gibi tekrar biten, yağmur depisu gibi devam çoğalan bir ürün değil!!! Yanardağ infilak edip gölcük tabiat parkının içinden akan lavların soğumasıyla meydana gelen ağırlık bakımından çok hafif olan lav madenidir! Ve bu rezerv bir gün bitecektir! Allah bunu Ispartaya bahşetmiştir, sen bunu dışarıya satamazsın!

Can

17 Ocak 2019 Perşembe 17:24

Daha adamı anlamadan, koca bir il başkanının açıklamasına bak.Kimler idare ediyor memleketi!

Hasan

17 Ocak 2019 Perşembe 17:15

Tepeden inme başkan herşeyi biliyor Ahh bi de kendini bilse

Salim

17 Ocak 2019 Perşembe 16:45

Yavaaaaş geeeeelll.SEn nasıl olurda cumhurcu kardeşine satacaklar dersin.Valilik otoparkını kim kaça yaptı açıkla.İmara açılan yerlerden cukka alanlar varsa hısım akraba eş dost açıklaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.Cumhur falan tanımayızKonuşmuyorsak efendiliğimizden konuşmuyoruz.En son şükrü beye laf söyleyecek olanlarsınız

Reis

17 Ocak 2019 Perşembe 16:36

Şu Nail ve ekibini alın görevden cumhur ittifakına hiç saygısı yok geçen genel seçimde size Akp den yüzde 5 oy geldi ittifak olmasaydı mhp baraj altıydı inanın bir tane ülkücü akp ye oy vermedi hepside iyi partiye kaydı bunu herkes biliyor

06

17 Ocak 2019 Perşembe 16:30

Satacam demiyor buranın mülkiyeti tapusu belediyeye ait olacak işletmesi için kira verecez diyor.lafı ****ünüzden anlamayın.3 yıldır bu şehirde yaşıyorum insanına diyecek tek bir lafım yok. Ama mevcut belediye başkanından ne buluyorsunuz onu merak ediyorum adam bu il için hiç bir yatırımını görmedim Gül dikmekten bisiklet yolunu yapmaktan başka Onuda eline yüzüne bulaştırdı.şehir hastanesi bile yapılırken Destek olacana.köstek oldu bundan önceki valımiz köy yollarını asfaltladı diye ters düştü.

Onlar nevşehirden çalışanınıda getirir!

17 Ocak 2019 Perşembe 16:25

Bize ne Nevşehirin Atölyelerinin büyüklüğünden küçüklüğünden; Bizi Ispartalılar ilgilendirir! Bazıları sermaye gelecek dışardan diye daha milleti kandırmaya çalışıyorlar! Biz Balaman döneminde belediyenin her şeyinin satılıp taaa istanbuldan yandaş firmaya Ispartanın çöp toplama işinin ihale edildiği, Belediyede çalışanlarının nasıl işten çıkarıldığını, ta istanbuldan gelen firmanın istanbuldan çalışanınıda getirdiğini görmüş bir şehriz! Kimse bizi bundan böyle sanmasın keriz!

Kumpasçılar yorum yapıyor!

17 Ocak 2019 Perşembe 16:19

Yzg belediye başkanı diyerek âilesi çalışıp kazanmıyacakmı? Kamu malını çalıp çırpmışlarmı? Yoksa Belediyenin, kamunun fabrika vb. madenlerini bağış vb. komisyon alarak, milletin malını eş dost yan yandaş akraba firmalarınamı satmışlar! Muhteremhocaefendinin hizmet ekibi zaten bu mihfalde kumpas iftira davaları açtılar Yzg, senelerdir Ispatlayamadılar! Zir en fazla teftişlere tabi tuttular bir açığını bulsalar çoktan bitirirlerdi Yzg! Selam tevhit Fetö örgütü iktidarada aynı kumpas foyası çıktıy

Siyasette zenginleşenlerden değiller!

17 Ocak 2019 Perşembe 16:08

Yzg belediye başkanı olmadan zaten babası Rahmetli Ali Günaydın'ın inşeat şirketleri mevcut idi! Yusuf Ziya Günaydın'ında tabiki maddi durumları ****et iyi idi! Dilek Günaydın Hanımefendide Ispartanın yerlisi vâriyetli bir âilenin çocuğu olmakla beraber; her zaman edepli mütevâzî insanlardır Günaydın Âilesi! Ne üniversiteleri cemeatlere dayanarak okuyup mimar olmamıştır Günaydınlar, nede siyasete bir ceket, bir kırık çekyatla girip zenginleşenlerden değiller Günaydınlar.

Isparta lı

17 Ocak 2019 Perşembe 16:04

Yandaşlar ama peşkeş çekilecektir

anlayana sivrisinek saz

17 Ocak 2019 Perşembe 14:30

üniversiteyide biz yaptık demişlerdi..at babam savur babam..yok şöyle demiş yok böyle demiş vay efendim öyle demek istememiş deee falan filan..geç babam geç bunları..biz öğrendik sizin zihniyetinizi..size oy falan yok incir ağacı diktiniz kökünü sokucaz diye çaba gösteriyorsunuz..o iş bitti yusuf başkanla devamm..

Tarkan Ç

17 Ocak 2019 Perşembe 14:19

Şükrü Başdeğirmenin konuşma yapma ve hitabet yeteneği yok. Metin Yazan saplam ekibi yok. AkPartiyi Mevcutları Satan Parti olarak pazarlayan-algı oluşturan muhalefetin ekmeğine yağ sürüyor. Konuştukça oy oranını düşürüyor. Daha önce CHP nin Demokrat partinin MHP yi desteklediği durumda AkParti az bir farkla kaybetmişti. Şimdi Hem İyiParti-CHP adayı hemde MHP adayı var hiç konuşmasa sadece esnaf dinleyip mahallelinin yakınmalarını dinlese daha çok oy alır.

ıspartalı

17 Ocak 2019 Perşembe 14:17

başkan açıklama yaparken oradakiler atölye demeden önce google ye nevşehir bimsblok fabrikaları diye yazıp bakaydı ii miş.kendiside yzg gibi ben bilirim havalarında

Milletin kalkınması rahatsın olanlar!

17 Ocak 2019 Perşembe 14:13

IYAŞ HERHANGİ BİR ÖZEL YADA YANDAŞ SERMAYE DEĞİL!!! ISPARTA YALVAÇ ANONİM (HALK, MİLLET) ŞİRKETİDİR!!! YANİ ISPARTANINDIR VE 100LERCE ISPARTALININ ÖZ SERMAYESİDİR!!! IYAŞ BİR MİLLETİN BİRİKİMİNİ BİR ARAYA GETİREREK BİRÇOK ISPARTALIYA İŞ VE YATIRIM İMKANI SUNAN MİLLİ SERMAYEDİR!!! SİZ MİLLETİN KAMUNUN MALINI YANDAŞ SERMAYEYE PEŞKEŞ ÇEKMENİZİ LEGALLEŞTİRMEZ IYAŞ YATIRIM MODELLERİ!

Satsın fakirleştirsin bizleri!

17 Ocak 2019 Perşembe 14:06

Sat Şükrü sat! Komisyonunu al zenginliğine zenginlik kat, aracılarda komisyonlarını alsınlar semrilsinler, komisyon verip pomzayı satın alan atölyelerde zenginleşip fabrikalaşsınlar! Isparta milletini bizi aman zenginleştirmeyin, satın ve iyice fakirleşsin Ispartalı, sattıklarınızdan birazcığınıda size oy veren biz fakirlere sadaka paketleri olarak gönderinki, (hatta sadakalarıda kendi firmalarından satın al para ele gitmesin) her zaman sadakaya muhtaç biz garibanlar sizi destekleyip oy verelim!

Komisyon ne istemiş onlardan?

17 Ocak 2019 Perşembe 13:54

Nevşehirde 40 fabrika değil, kırk tane merdiven altı atölye var! Ispartada koskoca 40 atölyeden daha fazla üretimi olan Fabrika var! Ayrıca niçin dışardan birilerine sunacağîz biz kendi şehrimizin işletip kalkınması gereken madenimizi??? Ispartada Belediyenin zengin olması, Bütün Ispartanın zengin olması demektir!!! Ama yandaş sermayeye peşkeş çekilince bir kaç âilenin milleti devleti sömürerek zenginleşmesidir!! Daha Belediyeye gelmeden Nereleri satıp, yutarız diyenlete oy yok!!!!

Zafer mahallesi

17 Ocak 2019 Perşembe 13:49

Anlayan anladi bosuna konusma nail bey adam satacam demedi konusmasini iyi dinle nevsehirde 20 tane fabrika var benim memletimde neden olmasin tapusu belediyede kalmak ve ispartaya yatirim yapmak sartiyla ****ari belediye istikham o****irmak amacli oz sektor ortakligiyla isltmek istiyor dedi ornek belediye buyuk isparta otelini 10 yiligina ne yapti iyasa verdi ama karsiliginda tapusu ve parasi belediye kaldi ne var bunda ama ozama sizde buyuk ispartayi satimiz derler okuzn altinda buzagi arama

rakam ver

17 Ocak 2019 Perşembe 13:39

nevşehirde ki kaç pomza fabrika sı var kaç kişi çalışıyor kaç briket satıyor hangi illere veriyor .ısbaş kaç kişi çalışıyor kaç briket satıyor hangi ileere satıyor bunu bi açıklayında bilelim...

nasıl bi yaklaşım

17 Ocak 2019 Perşembe 13:36

siz acaba konuşmayı tamamen okudunuz mu yoksa bi parçasını mı okudunuz adam nevşehir de 40 fabrika var benim memleketimde neden olmasın dye siz ne anlıyorsunuz ısbaş ta nekadar ıspartalı çalışıyor 40 fabrikanın 20 si olsa ne kadar ısparta lı çalışır ne kadar insanın karnı doğar..acaba ısbaş bu taşları ne kadar ile satıyor nevşehir nerelere satıyor buna bakmak lazım....

rasim

17 Ocak 2019 Perşembe 13:30

şükrü bey size oy vermeyi düşünüyordumakp ye değil ama zihniyetiniz akp le aynı ver kurtul sat kurtul devlet batıyor para bitti şimdide belediyeyimi batırmaya geliyorsunuz 2004 tede biz bu filmi izlemiştik demekki bir ısparta evledı olarak bu belediyeyi sen yönetmiyeceksin içinde bulunduğun parti zihniyeti yönetecek çok yazık çok sana bu millet çok sıcaktı ama soğumaya başladı

Fedai

17 Ocak 2019 Perşembe 13:29

Şükrü başkan gelecek tamam mi cunur de ünide almadik yer birakmadi aile şirketi kurdular il başkanları olsun hepsi müteahhit hepsi şirket neden sav tarafına eğirdir tarafına yapılmadı icraat lazım yandaş köpekleri toplamışlar o kadar

Esnaf

17 Ocak 2019 Perşembe 13:11

Belediyeyi şükrü bey mi yöneteçek.recep ozelmi.bunu deyiverin bana

Ahmet

17 Ocak 2019 Perşembe 13:09

Askeri tank fabrikası satılıyor , Ispartadakilermi satılmayacak. Şükrü bey heryeri satsın. Yeni sanayiyide yıksın. Araçları satsın gerekli kadarı kiralansın. Oylar Şükrü beye.

Al birini vur ötekini hepsi aynı

17 Ocak 2019 Perşembe 13:09

Şimdi ben öyle demedim diye kıvırır ŞB ama millet bunu yemez. Özelleştirme istihdam gibi süslü sözlere milletin karnı tok. Bu sahalar Isparta’nın

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR