MHP Hakkari İl Başkanı Fatih Özbek'ten Ankara’ya ziyaret

MHP Hakkari İl Başkanı Fatih Özbek'ten Ankara’ya ziyaret

Milliyetçi Harekât Partisi (MHP) Hakkari İl Başkanı Fatih Özbek ve beraberindeki partililer Ankara’da bir dizi ziyaretlerde bulundular.

 MHP İl Başkanı Fatih Özbek, MHP İl Kadın Kolları Başkanı Gülşah Turan, MHP Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Başkanı Prof. Dr. E. Semih Yalçın, MHP Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Çetinkaya ile  MHP Genel Başkan Yardımcısı Disiplin Kurulu Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk’ü makamında  ziyaret ettiler.

 Hakkari’nin sorun ve sıkıntılarını MHP genel merkezine birebir aktaran Başkan Özbek, Hakkari’nin en büyük sorununun işsizlik olduğunu dile getirdi.

Başkan Özbek ve beraberindeki partilileri kendilerini ziyaret etmekten memnuniyet duyduklarını ifade eden MHP genel merkezi Hakkari’ye büyük önem verdiklerini söylediler. 

mhp.jpg-1.jpgmhp-2-001.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.