• BIST 9524.59
  • Altın 2493.789
  • Dolar 32.5764
  • Euro 34.7318
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 16 °C

MHP Grup Başkan Vekili Akçay Hakkari’de

MHP Grup Başkan Vekili Akçay Hakkari’de
Milliyetçi Harekat Partisi Manisa Milletvekili ve Gurup Başkan Vekili Erkan Akçay Hakkari’yi ziyaret etti.

Gurup Başkan Vekili Erkan Akçay, MHP Hakkari İl Başkanı Fatih Özbek ve beraberindeki partililerle birlikte Ak Parti Hakkari seçim irtibat bürosunu ziyaret ettiler.

FOTOĞRAF GALERİSİ İÇİN TIKLAYIN....

Cumhur ittifakı MHP heyeti Ak Parti Belediye Başkan adayı Cüneyt Epcim, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Cemal Adıyaman, Ak Parti Merkez Disiplin Kurulu üyesi Av. Abdulmecit Tarhan, Ak parti eski İl Başkanı Mehmet Ertuş, Ak Parti Milletvekili aday adayı Cüneyt Özbek, işadamı Yılmaz Azizoğlu, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Cumhur Demir ve partililer tarafından karşılandı.

Partide vatandaşlara hitaben konuşan MHP Gurup Başkan Vekili Erkan Akçay, Hakkari’nin çok değiştiğini belirterek bu güzel hizmetlerden dolayı Başkan Epcim’e teşekkür etti.

Akçay,”İnsana değer verenlere insan ve para değer verilir. Türkiye’de birçok belediye kötü yönetilmiş ne insana nede paraya önem vermişler. Başkan Epcim’e insan da para da emanet edilir. Hakkari’nin değişen yüzü gözler önündedir. Ben buraya sayın Başkanımız Epcim’e kefaletimizi sunmaya geldim. Sizlere sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin selamlarını getirdim” dedi.

Başkan Epcim ise, MHP Gurup Başkan Vekili Erkan Akçay’ya ziyaretinden dolayı teşekkür ederek bir süre sohbet ettiler.

Hakkari Gaziler ve Şehit Aileleri Derneği ve Vakfı Hakkari Başkanı Abdurrahman Er ise, Hakkari’nin il ilçe mevzusunda MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Hakkari’yi yalnız bırakmadığını belirterek, Hakkari halkı adına Bahçeli ve yönetimine teşekkür ederek, seçimlerde Epcim’i destekleyeceklerini söyledi.

MHP Gurup Başkan Vekili Erkan Akçay ve beraberindekiler daha sonrada esnafları ziyaret ederek bir süre sohbet ettiler. Hakkari sesi radyosu canlı yayına da katılan Akçay daha sonra Hakkari’den ayrıldı. Haber: Feyzullah Taş

 

 

Bu haber toplam 3197 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim