131019098
28 Mart 2024, Perşembe

MHP DE İSTANBUL İÇİN HAREKETE GEÇİYOR

12 Haziran 2019, Çarşamba 06:48

     


MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, 23 Haziran’da gerçekleşecek İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi için 14 Haziran Cuma günü kampanya sürecini başlatacaklarını açıkladı. MHP Aliağa İlçe Başkanı Abdurrahim Aydemir ise beraberindeki bir avukatla 22 Haziran günü İstanbul’a gideceğini söyledi.

Türkiye’deki siyasi aktörler 23 Haziran’da gerçekleşecek İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri için harekete geçiyor. Millet İttifakı’nda yer alan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ve İYİ Parti’nin İzmir’deki il yönetim kademeleri İstanbul hazırlıkları için kolları sıvarken Cumhur İttifakı’nın tarafları olan AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) mensupları da kampanya sürecinin startını verdi. MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, 14 Haziran Cuma Günü kalabalık bir heyetle İstanbul’da sahaya inileceğinin haberini verdi. İl Başkanı Şahin, Cumhur İttifakı’nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve İzmir Milletvekili olan AK Partili Binali Yıldırım’ın sandıktan zaferle çıkması için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini açıkladı.

Aydemir de gidecek

İstanbul Büyükşehir Başkanlığı seçimleri için MHP Aliağa İlçe Başkanlığı da harekete geçecek. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan MHP Aliağa İlçe Başkanı Abdurrahim Aydemir, “ Sayın İl Başkanımız Veysel Şahin bey ön çalışma yapmak için İstanbul’a gidecek. Çeşitli toplantıları ve ziyaretleri olacak kendisinin. İlçemizden de katılım olacak. Haziran’ın 22’sinde buradan bir avukat arkadaşımızla ben de İstanbul’a gideceğim.” ifadelerine yer verdi.

(ESİN ÇETİN) 







 
Son Eklenen Haberler