MHP BAFRA İLÇE BAŞKANLIĞINDAN MİLLETİMİZE AÇIKLAMA

MHP Bafra İlçe Başkanlığı bir açıklama yayınladı. MHP Bafra İlçe Başkanlığı yayınladığı açıklamada şu görüşlere yer verdi:

MHP BAFRA İLÇE BAŞKANLIĞINDAN  MİLLETİMİZE AÇIKLAMA

MHP Bafra İlçe Başkanlığı bir açıklama yayınladı. MHP Bafra İlçe Başkanlığı yayınladığı açıklamada şu görüşlere yer verdi:

Milliyetçi Hareket Partisi Bafra ilçe Başkanlığı Ülkemizde ki dünden bugüne olan gelişmeler hakkında bir açıklama yaparak fikir, düşünce ve tespitlerini tarihi bir perspektif içerisinde asil milletimizle paylaşma gereği duymuştur. Milliyetçi Hareket Partisi olarak söylediklerimizi ve iktidar partisi AK Partinin verdiği cevapları hatırlamak gerekir.

Milliyetçi Hareket Partisi olarak biz:

Bayrak dedik, tahrik unsuru dediniz.

Türk dedik, faşist dediniz.

Akil adamlar hain dedik, açılım dediniz.

Mücadele dedik, müzakere dediniz.

Habur ırza geçme dedik, silah bıraktılar dediniz.

Suriye'de tampon bölge dedik, gelsinler dediniz.

FETÖ’YÜCİA kullanıyor dedik, hoca efendi dediniz.

Sorular çalınıyor üst kademe değişiyor dedik, hayır dediniz.

Irak sınırımızda Kürt devleti kuracaklar dedik, kontrolümüzde dediniz.

Süleyman şah değişmesin dedik, koruyamıyoruz dediniz.

Suikast bir oyun, CİA’yı yatak odamıza (kozmik odaya) soktunuz dedik, hadi oradan dediniz.

Şehitler çoğalıyor dedik, askerlik yan gelip yatma yeri değil dediniz.

MHP ve ülkücü harekete:

Ağzı salyalı köpekler dediniz, ırkçı dediniz, zürriyetsizin partisi dediniz, biz insanlarla dolaşırız siz hayvanlarla dolaşırsınız dediniz, bunlar şuurunu kaybetmiş, hoca efendiye sallıyor dediniz dedinizdediniz...

Biz Birlik beraberlik, üniter devlet, bölünmez vatan dedik. Bize kafatasçılar denilerek Anayasanın ilk 4 maddesi tartışmaya açıldı.

Türkçenin yerine resmi başka diller eklenmek Türklük anayasadan kaldırılmak istendi. Federasyon, özerlik konuşuldu.

Sonra ne oldu?

Bayrak, bayrağımız oldu.

Türkiyeli Türk oldu.

Akiller vatan haini, Mücadele şart oldu.

Habur tecavüzü, bir hata oldu.

Tampon bölge olmalıydı oldu

Hoca Efendi fetöş oldu.

Soruları "çalmışlar" oldu Kozmik oda bilgileri maalesef artık CIA’da, oldu.

Yurt dışındaki tek toprağımızı kaybettik oldu (Süleyman Şah)

Barzani’yi durduramıyoruz oldu.

Kelleler şehit oldu.

Anayasanın 4 maddesi değişilemez, federasyon, özerklik olmaz oldu.

Bu kadar hatanın artık bir sonucu olacaktı ve oldu. Haklı çıktık. Ama ülkemizin ödediği bedel büyük oldu.

Şimdi gelelim 15 Temmuza:

O gece Ortada Cumhurbaşkanı yok.

Başbakan tünelde.

CHP Lideri Kemal Kılıçtaroğlu bir arkadaşında?

İçişleri Bakanı Uçakta.

Dışişleri yok Mit müsteşarı yok

Genel Kurmay Başkanı ve kuvvet komutanları tutsak

Kısacası DEVLETİ İDARE EDENLER YOK

İşte o 15 Temmuz akşamı, kurumsal olarak sadece MHP vardı. Genel merkezde tüm kurmaylarıyla Sayın Devlet Bahçeli vardı. Hükümet erkânını aradılar fakat kimseye ulaşamadılar. Kimseye ulaşamayınca o net ve keskin tavrını kendisini hiç dinlemeyen ve sürekli hakaret eden Hükümet' ten yana kullanarak Başbuğumuzun o tarihi cümlesini tekrarladı. EN KÖTÜ YÖNETİM DARBEDEN İYİDİR.

Devlet beye güvenen komutanlar tavırlarını belirleyip harekete geçtiler. Bu bir masal yâda hikâye değil. Bu bir devlet adamının beka sorunu karşısında alması gereken bir karardı ve aldı. Milletvekillerimizi bombalar altında Gazi meclisimize yolladılar.

Şimdi buradan bir kez daha AKP nin peşine kuyruk olduğumuzu söyleyenler, beka sorunu cümlesini sürekli mizah konusu yapanlara sesleniyoruz:

Biz görevimizi yaptık. Fakat AKP nin bu kadar çok, her şeyden önemli ve ölümcül yanlış politikasını görüp istikrar, algı ve propagandalar sonucunda sandıkta cezalandırmayan milletimizin geleceğini ve devletimizin varlığını göz ardı edemezdik ve etmedik. Bu nedenle her zaman sağduyulu ve yapıcı muhalefet yaptık. İşte bu yüzden 2010 yılından beridir türlü türlü projelerle MHP yi bölmeye çalıştılar. MHP ve lideri Devlet Bahçeli üzerindePensilvenya merkezli yönetilen algılar oluşturdular.

Türk milletinin ve devletimizin düşmanları biliyor ki:

MHP bu ülkenin yapı taşıdır, sigortasıdır, koruyucu meleğidir. Bu nedenle ülkemizi bölmek isteyenler önce MHP’yi bölmek istiyorlar.

Sonuç olarak bizim yukarıdaki uyarılarımızı dikkate almayan bir politika izleyen AKP ye 15 Temmuz ihanetinden sonra:

MHP olarak uyarılarımızı dikkate almadınız, o sebeple ne haliniz varsa görün mü dememiz gerekirdi?

Ey halkımız bu kadar yanlışa hep destek verdiniz ve şimdi cezasını çekin mi deseydik.

Bize yeterince oy vermedi diye milletimize kin mi gütmeliydik, ne yapmalıydık?

Biz elimizden geleni değil, GEREĞİNİ yaptık. MHP için her zaman devletimizin varlığı, birliği, bölünmez bütünlüğü, milletimizin birlik, dirlik ve kardeşliği her şeyden önemlidir. Devlet varsa partiler vardır. Devlet varsa huzur vardır Milliyetçi Hareket Partisi her zaman GEREĞİNİ yapar. Bu yapıtaşının güçlenmesini isteyen de bu yapıda olur. Ülkücünün yeri, Milliyetçi Hareket Partisidir. Biz Milletimize güveniyoruz. Milletimizin MHP’yi anladığına ve tam destek vereceğine inanıyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi TBMM’de milletimizin her derdi ile ilgili açıklamalar yapmakta, mağdur ve mazlumların problemlerini dile getirmektedir. Ülkemizin her alanında yaşanan sıkıntılarına çözümler üretmektedir. Bu mücadelemiz ne yazık ki yaygın basında yer almamaktadır. MHP’nin çalışmaları halkımızdan saklanmaktadır. MHP Olarak milletimiz ve devletimiz için çalışmalarımız her zaman ve her şarta günlük siyasete ve partizanlığa bulaşmadan devam edecektir.

Biz MHP olarak bir kez daha diyoruz ki:

AK parti İktidarının devlet kadrolarında ki atamalarda ve işe alımlarda partizanlığı değil liyakat ve hukuku esas alması milletimizin beklentisidir.

AK Parti iktidarının toplumu ötekileştiren anlayışlardan uzak olması kucaklayıcı davranması milletimizin ve devletimizin geleceği için elzemdir.

AK parti iktidarının FETÖ’nün siyasi ayağı ile mücadelesi şehit ve gazilerimiz adına namusudur. Ömer Halsidemir ve tüm şehitlerimizi hakkıyla anmak sözde değil bu mücadelenin yapılması ile olur.

AK parti İktidarının yolsuzluk, hırsızlık ve rüşvetle mücadele etmesi milletimizin isteğidir.

AK parti İktidarının FETÖ ile mücadele sırasında gerçekten mazlum olan mağdurların haklarını teslim etmesi adaletin gereğidir.

Eğitimden, emniyete, adaletten yargıya diyanetten, sağlığa kadar her kuruma sızmış olan FETÖ’nün AK Partiye sızmadığını söylemek milletimizin zekası ile alay etmektir. 15 Temmuzda milletimizin verdiği mücadeleye şehitlerimiz ve gazilerimize karşı haksızlıktır.

AK Parti İktidarının Atatürk’e ve Cumhuriyetimize dil uzatanlara, hakaret edenlere gereğini yapması asli görevidir. Devletimiz 29 Ekim 1923 tarihinde Büyük önder Atatürk tarafından kurulmuştur. Bunun dışında yol arayanlar ve söz söyleyenler devletimize ve milletimize ihanet etmektedir.

Tarihten bugüne kadar tüm şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyoruz. Ailelerimize sabırlar diliyoruz. Hepsinin mekânı Cenneti ala olsun. Gazilerimize minnet ve şükranlarımızı sunuyor. Saygılarımızla selamlıyoruz.

Ne Mutlu TÜRK'ÜM Diyene... Saygılarımızla,

Bafra Milliyetçi Hareket Partisi Yönetimi

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

Güncelleme Tarihi: 08 Ağustos 2017, 09:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER