Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSiyaset

MHP aday adayları ilçe başkanlarıyla bir araya geldi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

24 Haziran’da yapılacak olan seçimler için Kırıkkale’de çalışmalarını sürdüren MHP İl ve ilçe teşkilatlarının yöneticileri Milletvekili aday adaylarıyla bir araya geldi. İl Başkanı Erdal Baloğlu başkanlığında gerçekleşen toplantıda seçim çalışması değerlendirmesi yapıldı.

 

DEĞERLENDİRMEDE BULUNULDU

MHP Kırıkkale İl Başkanı Erdal Baloğlu, Milletvekili aday adayları ve ilçe başkanlarını akşam yemeğinde bir araya getirdi. Cumhur ittifakı millet Aklı demek ve 24 Haziranda en güzel neticeyi almak için son nefese kadar mücadele edeceklerini belirten aday adayları ve teşkilat mensupları uzun uzun değerlendirme yapma fırsatı buldu. Tek tek konuşma yapan aday adayları ve teşkilat başkanları seçim hazırlıkları ve alan çalışmaları hakkında bilgilendirmede bulundu.

 

HERKES ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYMALI

Mevzu vatansa gerisi teferruattır sözünü şiar edinerek yola koyulduklarını hatırlatan İl Başkanı Baloğlu “Bildiğiniz üzere 2019 Mart’ında yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde partimizden adaylık düşünen arkadaşlarımıza da açık bir çağrıda bulunmak istiyorum. Türk tarihinin en önemli seçimine az bir süre kala herkesin, her kesimin elini taşın altına koyması lazım. Tarlada izi olmayanın harmanda yüzü olmaz. Bu seçimler yerel yönetimlere talip olan arkadaşlar için de bir nevi öz hazırlık olarak değerlendirilebilir. Bu fırsatı değerlendirmeleri ve Cumhur İttifakı’na nefesleri yetene kadar sahip çıkmalarını bekliyorum” dedi.

HABER: MEHMET ERKOÇ

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x