Mezbahada kuzulara uygulanan işkence kamerada! - Son Dakika
Dünya

Mezbahada kuzulara uygulanan işkence kamerada!

İspanya'da bir mezbahada işçilerin kuzuları tekmelediği ve sopayla vurarak şiddet uyguladığı görüntüler büyük tepki çekti.

18.09.2020 14:55  Güncelleme: 15:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İspanya'da bir mezbahada işçilerin kuzulara şiddet uyguladığı görüntülere ülkede tepki yağdı.

O ANLAR CEP TELEFONU KAMERASINDA

İspanya'nın Toledo şehrinde bulunan bir mezbahada işçilerin kuzuları bacaklarından tutarak fırlattığı görüldü. İşçilerin aynı zamanda kuzuları tekmelediği ve sopayla vurarak şiddet uyguladığı anlar ise görgü tanıkları tarafından cep telefonuyla kayda alındı.

BÜYÜK TEPKİ ÇEKTİ

Görüntülerin sosyal medyada yayınlanmasının ardından ülkedeki hayvan hakları derneği NGO Equalia harekete geçti. Dernek, İspanyol yetkilerinden mezbahadaki işçiler hakkında soruşturma başlatılmasını talep etti.

Mezbahada kuzulara uygulanan işkence kamerada!
Kaynak: DHA

Son Dakika Dünya Mezbahada kuzulara uygulanan işkence kamerada! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (40)

  • ANE: Şunu yapanların elleri kırılsın. 51 0 Yanıtla
  • paşalı: AYNI BİZİM AKKOYUNLAR NE YAPSAN FARKETMEZ SES ÇIKMAZ 17 28 Yanıtla CEVAT: Vallahi pes.Şu haberi bile AK PARTİ ile bağladın ya denilebilecek bir şey yok.Pes doğrusu aşmışsınız birader bir psikoloğa görünseniz çok iyi olur.Bu ne biçim bir kindir kardeşim. 24 6 sokar: akıllı gecinen chp nin sağılmış inegi.. kazana mayana oy ver mek ne oluyor 5 1 alper: sende beyın ne gezer kuzu kadar beynın yok ıste 3 1 Çiftçi: Helal sana Paşalı nerden aklına geldi bu yorum eline sağlık 1 3 Sence: Akıl almaz bir biçimde ülkenin çağ atlaması, kalkınması, nedereden nereye gelinmesi! dindar bir C.Bşk var diye sadece, tüm sol ve müzahir kesimi delirtmiştir, olay budur. 0 1
  • TÜH ALLAH KAHRETSİN: YERLERDE SÜRÜM SÜRÜM SÜRÜN , BİR YUDUM SU VERECEK KİMSEYİ BULAMAZSIN İNŞALLAH 26 0 Yanıtla
  • dersimli imam: kuzuların sessizliği düşündürücü 2 10 Yanıtla
  • vay vicdansız: koyun bile değil kuzu, ne kadar vicdansız insanlar var bu dünyada yahu, insan sevmeye kıyamaz bunları bırak dovmeyi, fırlatmayı, kesmeyi. 2 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement