Meydan çalışmasında sona gelindi

Meydan çalışmasında sona gelindi
1 Temmuz 2020

Bolu Belediyesi tarafından Demokrasi Meydanı’nda gerçekleştirilen çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Yıllardır beton görünümüyle vatandaşların tepkisine yol açan meydanda ağaçlandırma çalışmaları başladı.

Demokrasi Meydanı’nda Bolu Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmalarda sona geliniyor. Belediyenin kendi imkanlarıyla gerçekleştirdiği meydan projesinde, ağaçlandırma çalışmaları da başladı. Bu kapsamda proje alanında, Salkım Söğüt, Mavi Ladin, Kırmızı ve Alaca Yapraklı Akçaağaç, Huş, Köknar, Ligustrum, Alev Ağacı olmak üzere yaklaşık on çeşit ağaç türü yer alacak.

Yıllardır beton görünümüyle vatandaşların tepkisini çeken meydan, projenin tamamlanmasının ardından yeşil bir görünüme kavuşacak.

4 yorum yapılmış

  • Çetin arın1 Temmuz 2020 - 11:53
    Bizler bolu halkı olarak bolumuza hizmet eden ğüzelleştirenleri baş tacı yapar emeği ğeçenlerden allah razı olsun
  • HÜSEYİN AKYOL1 Temmuz 2020 - 11:51
    MEYDAN KALMAMIŞ Kİ HAVUZLU BAHÇE OLMUŞ
  • Doğrucu davut1 Temmuz 2020 - 13:07
    Çok büyük hizmet ayakta alkışlanır o derece. Boluyu pislik götürüyor belediyenin önü böyle olsa ne olur eskisi gibi kalsaydı ne olurdu. Kendi işini yapamaz bir de yok havuzu yapamıyorsanız ben yapayım diye ona buna haber yaptırır
  • Gürsel Esen1 Temmuz 2020 - 19:51
    Bolumuza yakışır bir şekilde yeşillendirilmesi özellikle ağaclandırılması en büyük dileğim.Hatta öle bir şekilde ağaç dikimi olsunki yere hiç güneş vurmasın.Hayali bile güzel.Kolaylıklar diliyorum tüm emeği gecenlere.

Yorum yazın

Yorum yazarak, yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan gazetemiz ve sitemiz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.