Mevlidi Nebi Haftası  Kur’an-ı Kerim Tilavetiyle Başladı

Haber: Senem Akbaba/ Körfez- KOCAELİ

Bu kapsamda bugün Körfez Şehitliğinde İlçe Müftüsü Sabri Bağcı, Şube Müdürü Ahmet Bulut, Şef Mehmet Ali Varol ve din görevlilerinin katılımıyla Kur’an-ı Kerim okunarak  Mevlidi Nebi Haftası başlatıldı. İlçe Müftüsü Sabri Bağcı yaptığı açıklamada’’ Hz. Muhammed’in örnek bir insan olduğunu belirtti.''

Mevlidi Nebi haftasında 8-16 Kasım tarihlerinde çeşitli etkinlikler düzenleneceğini bildiren Bağcı şunları kaydetti.

‘’Hz. Peygamberin doğum gününe denk gelen bir hafta. Tabiki Cenabı Hak insanlık aleminin önüne örnek modern insanlar koymuştur. Bunlar Peygamber’lerdir . Netice itibari ile onları Cenabı Hak çok özel terbiye etmiştir, çok özel yetiştirmiştir, ahlaklandırmıştır.

 Peygamberimiz ben güzel ahlakı tamamlamak üzere gönderildim diyor, peygamberimiz örnek Müslümandır , örnek bir babadır, örnek bir dededir, örnek bir komşudur, örnek bir akrabadır, hatta hayvanlara nasıl davranılması gerektiğini öğretmiştir, dedi. Bağcı, bu sene düzenlenecek etkinliklere tüm vatandaşların katılması gerektiğini belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
MEHMET ALİ VAROL 4 yıl önce

Mevlid kandilinizi tebrik ederim

Avatar
Maria 4 yıl önce

Çok güzel bir haber olmuş ellerinizle sağlık.

banner2817