Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Isparta 27°C
Az Bulutlu
Isparta
27°C
Az Bulutlu
Cts 26°C
Paz 25°C
Pts 22°C
Sal 22°C

Metruk Binalar Yıkılacak, Parklara Kameralar Takılacak

Metruk Binalar Yıkılacak, Parklara Kameralar Takılacak
19 Ocak 2020 21:21 | Son Güncellenme: 19 Ocak 2020 21:22
A+
A-

2020 Yılı 1. Bağımlılıklarla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Vali Ömer Seymenoğlu başkanlığında Isparta Valiliği’nde yapıldı.

Isparta Valiliği’nde yapılan toplantıya Cumhuriyet Başsavcı Vekili Murat Karakaya, ISUBU Rektörü Prof. Dr. İbrahim Diler, Kaymakamlar, Belediye Başkanları, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ile STK temsilcileri katıldı. Toplantının ilk gündem maddesi uyuşturucu bağımlılığı mücadelesinde önemli bir yere sahip olan metruk binaların yıkımında Isparta’da gelinen son noktanın değerlendirilmesi oldu.

METRUK BİNALAR YIKILACAK!

Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu; “Uyuşturucu kullanımını körükleyen metruk binalar yıkılacak. Bu konuda Muhtar ve İlçe, Belde Belediye Başkanlarını uyarın. Duyarsız davranan olursa hemen ilgili yasayı işletin ve o kişi hakkında işlem yapın. Spor ve sanatla uğraşan çocuklarımız farklı bağımlılıklardan uzak duracaklardır. Bu konuda yapacağımız çalışmalarla çocuklarımızı spora ve sanatsal faaliyetlere yönlendirmek için gerçekleştirdiğimiz projeler var” dedi.

PARKLARA KAMERALAR TAKILACAK

Bu noktada söz alan Belediye Başkan Yardımcısı Fahretdin Gözgün; “Biz Belediye olarak parklara kamera takıyoruz zaten. Ancak, şuanda uyuşturucu konusunda hassas konumda bulunan ve kamera takılmamış olan parklar varsa Emniyet Müdürlüğümüz bize o parkları bildirsin takalım.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.