Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Metruk binalar tek tek yıkılıyor

Körfez Belediyesi 11.07.2019 - 12:42, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2370+ kez okundu.
 

Metruk binalar tek tek yıkılıyor

Körfez Belediyesi, ilçede kötü görüntü oluşturan ve güvenlik açısından da tehdit oluşturan metruk binaların yıkım işlemini sürdürüyor

Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, kentte estetiği bozan, vatandaşların rahatsız olduğu ve amacına uygun kullanılmayan ‘metruk binaları’ tespit ederek yasal süreci başlatıyor. Yasal sürecin tamamlanması sonrasında da ekipler güvenlik açısından da tehdit oluşturan binaların yıkım işlemlerini gerçekleştiriyor. MOLOZLAR KALDIRILIYOR Ekipler son olarak Kuzey Mahallesi’nde bulunan metruk binaların yıkımını yaptı. Yıkım işleminin tamamlanmasının ardından oluşan hafriyatlar, belediye ekiplerince temizlendi. Yapılan çalışmalar sebebiyle bölge halkı belediye yetkililerine teşekkür etti.
Körfez Belediyesi, ilçede kötü görüntü oluşturan ve güvenlik açısından da tehdit oluşturan metruk binaların yıkım işlemini sürdürüyor

Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, kentte estetiği bozan, vatandaşların rahatsız olduğu ve amacına uygun kullanılmayan ‘metruk binaları’ tespit ederek yasal süreci başlatıyor. Yasal sürecin tamamlanması sonrasında da ekipler güvenlik açısından da tehdit oluşturan binaların yıkım işlemlerini gerçekleştiriyor.

MOLOZLAR KALDIRILIYOR

Ekipler son olarak Kuzey Mahallesi’nde bulunan metruk binaların yıkımını yaptı. Yıkım işleminin tamamlanmasının ardından oluşan hafriyatlar, belediye ekiplerince temizlendi. Yapılan çalışmalar sebebiyle bölge halkı belediye yetkililerine teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.