Metin "Herkesin elini sıkacağız"

Ak Parti Bolu Belediye Başkan Adayı  Fatih Metin, parti binasında kalabalık partili grubu tarafından coşkuyla karşılandı.

Metin
27.11.2018 - 11:02

Ak Parti Bolu İl Binasında düzenlenen toplantıya, Ak Parti Bolu Milletvekilleri Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Ak Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, Ak Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer, parti teşkilat mensupları, yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri, il genel meclis üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

Ak Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin yaptığı konuşmada , “Doğup, büyüdüğüm ve hayatımı kurduğum siyasete başladığım beni alıp götüren makam sahibi yapan memleketime, Türkiye’nin kaderiyle kaderi kesişmiş olan Ak Partimizden aday olmanın gurur ve şerefini yaşıyorum. Rabbime binlerce şükür hamd ediyorum. Özellikle beni siyasete girmeme vesile olan, 27 yaşın il başkan yardımcısı yapan bana siyaseti öğreten yine elimden tutup il başkanı yapan kıymetli belediye başkanımızın halefi olmaktan da büyük şeref ve onur duyuyorum. İl başkanlığı, milletvekilliği, bakan yardımcılığı bugünde belediye başkan adaylığında takdir eden saygıdeğer Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a da şahsım ve Bolulular adına da şükranlarımı sunuyorum. Bu adaylık sürecinde desteklerini esirgemeyen kıymetli il başkanımıza, milletvekillerimize teşekkür ediyorum. Biz yola çıktığımızda 202 yılında iktidara geldikten sonra Türkiye’nin her tarafı şantiyeye döndü. Yollar, barajlar, köprüler, tüneller Türkiye tam bir şantiyeye döndü. Gelişen, değişen, büyüyen Türkiye’de de 2004 yılından sonra kıymetli belediye başkanımızın göreve gelmesiyle de birlikte Bolu bu değişimden daha hızlı bir şekilde değişti, gelişti, büyüdü. Bu büyümenin temelinde bir şey yatıyor. Tek kelime Aşk. İnşallah kendisinden alacağımız bu emaneti de öyle heyecanla, öyle aşkla devam ettireceğiz inşallah. Belli makamlara geldik hizmet ettik. Biz hiçbir zaman koltukları hedef tutmadık. Koltukları bir araç olarak görmedik. Hizmetin arazcı olarak gördük. Hamdolsun geldiğim hiçbir görevde bir sonraki adımı düşünmeden, o görevin hakkını sonuna kadar vermek için büyük çaba sarf ettim. Bundan sonrada bu böyle olacak. Eğer dert sahibi iseniz, işi çözüyorsunuz. İşte aşk dediğim bu. Biz öyle bir noktaya geldik ki, Ak Parti olarak geldiğimiz nokta Ak Parti’nin kaderi Türkiye’nin kaderiyle eşleşmiştir. Beraber yürümektedir. Dolayısıyla bu kadar anlayışı içerisinde biz bütün Bolu’yu kucaklıyoruz. Bolu’daki her seçmenin oyuna talibiz. 15 yılda ilmek ilmek dokunan Bolu’nun çehresi değişen Bolu’nun o güzel resmin geri kalan kısmını da başkanımla beraber sıyıracağız. Onun ağabeyliğinde onun danışmanlığında onun rehberliğinde hep beraber bu resmi tamamlayacağız. Allah’ın izniyle önümüzdeki dönemde kapı kapı dolaşacağız, herkesin elini sıkacağız. Gönül belediyeciliği döneminde bire slogan ilan ediyorum. Gönülden gönüle gider, yol gizli gizli. Bolu’daki her gönüle talibiz. Gireceğiz. Allah’ın izniyle de 31 Mart’a emaneti başkanımdan alıp, bayrağı bir üste taşıyacağız.” dedi.


Editör: E. Candan