hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Meteoroloji'den İstanbul için kuvvetli yağış uyarısı

    Meteorolojiden İstanbul için kuvvetli yağış uyarısı
    expand
    KAYNAK DHA

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul, Antalya'nın doğu kesimleri, Aydın'ın kıyı kesimleri ve Muğla çevreleri için kuvvetli yağış uyarısında bulundu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İstanbul il genelinde bu akşam saatlerinden sonra başlayacak yağışların zaman zaman etkisini artırarak yarın gece saatlerine kadar kuvvetli poyraz rüzgarı ile birlikte etkili olacağı ve metrekareye 30-60 kg yağış meydana geleceği tahmin ediliyor.

    Antalya’nın doğusu

    Antalya çevrelerinde beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, bu akşam saatlerinden sonra Serik, Manavgat, İbradı, Akseki, Gündoğmuş, Alanya ve Gazipaşa ilçelerinde kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli (51-75 Kg/m2) olacağı tahmin edildiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ani sel, su baskını, yağış anında kuvvetli rüzgar, yıldırım ve hortum riski) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

    Aydın’ın kıyı kesimleri

    Aydın’da beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların; bugün akşam saatlerinden itibaren Söke, Didim ve Kuşadası ilçelerinde kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli (21-75 Kg/m2) olacağı tahmin edildiğinden, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ani sel, su baskını, yıldırım ve yağış anında kuvvetli rüzgar) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Muğla çevreleri

    Muğla çevrelerinde beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların; bu akşam saatlerinden itibaren il genelinde kuvvetli, yer yer çok kuvvetli (21-75 Kg/m2) olacağı tahmin edildiğinden, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ani sel, su baskını, yıldırım ve yağış anında kuvvetli rüzgar) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow