0530 708 54 54
0530 708 54 54
17 Ocak 2018 Çarşamba 10:24:00 - Güncelleme:17 Ocak 2018 Çarşamba 10:29:00

Meteoroloji ve AKOM'dan İstanbul için uyarı: Akşama fırtına başlıyor

Hem Meteoroloji, hem de AKOM'dan İstanbul için uyarı geldi. İstanbul'da akşama doğru ciddi bir fırtına bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünce, tüm denizlerde fırtına beklendiği belirtildi. AKOM da İstanbul'da akşama doğru ciddi bir fırtına beklendiğini duyurdu.

MARMARA'YA KUVVETLİ FIRTINA UYARISI

Genel Müdürlükten yapılan yazılı açıklamaya göre, Marmara'da Çarşamba akşam saatlerinden itibaren rüzgarın batı ve güneybatı yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 kilometre/saat) fırtına, gece saatlerinde yer yer 9 kuvvetinde (90 kilometre/saat) kuvvetli fırtına şeklinde esmesi bekleniyor.

Fırtınanın, Perşembe sabah saatlerinden sonra etkisini kaybedeceği tahmin ediliyor.

EGE'DE DE SERT ESECEK

Kuzey Ege'de, rüzgarın Perşembe sabah saatlerinden itibaren batı ve güneybatı, zamanla kuzeybatı yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 kilometre/saat) fırtına şeklinde eseceği öngörülüyor. Fırtınanın, perşembe akşam saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi bekleniyor.

Güney Ege'de, Çarşamba akşam saatlerinden itibaren rüzgarın batı ve güneybatı, zamanla kuzeybatı yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 kilometre/saat) fırtına, zamanla 9 kuvvetinde (90 kilometre/saat) kuvvetli fırtına şeklinde esmesi bekleniyor. Fırtınanın, Perşembe akşam saatlerinden sonra etkisini kaybedeceği tahmin ediliyor.

KARADENİZ'DE CUMA SABAH ETKİSİNİ KAYBEDECEK

Batı Karadeniz'de Perşembe sabah saatlerinden itibaren rüzgarın batı ve kuzeybatı yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 kilometre/saat) fırtına, yer yer 9 kuvvetinde (90 kilometre/saat) kuvvetli fırtına şeklinde eseceği ön görülüyor. Fırtınanın, cuma sabah saatlerinde sonra etkisini kaybetmesi bekleniyor.

Doğu Karadeniz'de, Perşembe öğle saatlerinden itibaren rüzgarın batı ve kuzeybatı yönlerden 7 ila 9 kuvvetinde (75-90 kilometre/saat) kuvvetli fırtına, yer yer 10 kuvvetinde (105 kilometre/saat) tam fırtına şeklinde esmesi ön görülüyor. Fırtınanın, cuma sabah saatlerinden sonra etkisini kaybedeceği tahmin ediliyor.

Batı Akdeniz'de, perşembe günü rüzgarın batı ve güneybatı, zamanla kuzeybatı yönlerden 7 ila 9 kuvvetinde (75-90 kilometre/saat) kuvvetli fırtına, yer yer 10 kuvvetinde (105 kilometre/saat) tam fırtına şeklinde esmesi bekleniyor. Fırtınanın, cuma akşam saatlerinden etkisini itibaren kaybedeceği ön görülüyor.

AKDENİZ'DE TAM FIRTINA ŞEKLİNDE ESECEK

Doğu Akdeniz'de, Perşembe sabah saatlerinden itibaren rüzgarın batı ve güneybatı, zamanla kuzey ve kuzeybatı yönlerden 7 ila 9 kuvvetinde (75-90 kilometre/saat) kuvvetli fırtına, yer yer 10 kuvvetinde (105 kilometre/saat) tam fırtına şeklinde esmesi bekleniyor. Fırtınanın, cuma akşam saatlerinden itibaren etkisi kaybedeceği tahmin ediliyor.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX