20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

İstanbul’da sağanak yağış devam edecek

Meteoroloji, İstanbul için uyarıda bulundu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada bugün İstanbul'da etkili olmaya başlayacak sağanak yağış ile sıcaklıklar önemli ölçüde düşecek. Kuzey kesimlerde sağanak yağış var. Yerel olarak etkili olacak yağmur sebebiyle, ani sel, su baskını, ulaşım aksamaları konusunda vatandaşlar uyarıldı.

22 Eylül 2017 Cuma 07:00 - Güncelleme:
İstanbul’da sağanak yağış devam edecek
Meteoroloji, İstanbul için hava durumu tahminini açıkladı. İstanbul'un bugün Avrupa yakasında başlayan sağanak yağışın, akşam saatlerinde kentin tamamında etkili olması bekleniyor. İstanbul'da etkili olmaya başlayacak sağanak yağış konusunda vatandaşlar uyarıldı.
 
Yağışların; sabah saatlerinde İstanbul Anadolu Yakası, Kocaeli, Zonguldak ve Bartın çevreleri ile öğleden sonra Giresun, akşam saatlerinden sonra Rize ile Trabzon’un doğu ilçeleri ve Beşikdüzü çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.
 
 
Rüzgar Genellikle kuzey, güneydoğu kesimlerde güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor. Yağışların sabah saatlerinde İstanbul Anadolu Yakası, Kocaeli, Zonguldak ve Bartın çevreleri ile öğleden sonra Giresun, akşam saatlerinden sonra Rize, Trabzon’un doğu ilçeleri ve Beşikdüzü çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden meydana gelebilecek sel, su baskını, yıldırım gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.