Mesut Özil'in menajerinden transfer açıklaması: "Türkiye neden olmasın?"

18.11.2018 - 11:08 | Son Güncellenme: 18.11.2018 - 14:08

Mesut Özil'in menajerinden transfer açıklaması: "Türkiye neden olmasın?"

Mesut Özil'in menaceri Erkut Söğüt, yıldız oyuncunun geleceği hakkında konuştu. Harvard'da menacerlik dersi veren ilk Türk olan Söğüt,  Mesut Özil'in Türkiye'ye gelip gelmeyeceğine yanıt verdi.

Mesut Özil’e nasıl hizmet veriyor?

Ben köken olarak bir Spor Hukuku ve Spor Yönetimi Eğitmeniyim. Aynı zamanda menacerlik ve avukatlık yapıyorum. Birden çok mesleği aynı anda yapıyorum yani. Farklı alanlardaki bu çalışmalarım, müvekkillerim ile çalışmalarımızda bize yardımcı oluyor. Mesut Özil ve diğer müvekkillerimde hep aileleri ile birlikte çalışmaya, evlatları için birçok fedakârlık yapmış insanları işin dışında tutmamaya gayret gösteriyorum. Mesut Özil’de ağabeyi ile, İlkay Gündoğan’da amcasıyla, Mustafi’de de babası ile beraber çalışıyor ve stratejileri birlikte belirliyoruz. Prensip olarak ailenin, futbolcunun kariyer planlamasında dışlanması kesinlikle kabul ettiğimiz bir şey değil. Zaten bu nedenle de şirketimize ‘Family&Football’ ismini koyduk. Biz ailelerle beraber çalışırken sadece futbol kariyeri için değil, aynı zamanda saha dışındaki hayatları için de mesai harcıyoruz. Futbolcuların, futbol yaşantısını sonlandırdıktan sonra da hayat standartlarını aynı seviyede tutabilmek amacıyla kendilerine yeni iş alanları açıyoruz, şirketlere ve gayrimenkullere yatırımlar yapıyoruz. Böylece müvekkillerimizin, 10-15 yıl sonraki hayatlarına da hazırlık yapıyoruz.

“Mesut Özil ile mülteci kampını ziyaret etmek unutulmazdı”

Bu meslekte sürekli insanlarla birebir muhatap olduğumuz için çok farklı hikayeler, güzellikler çıkıyor ortaya, ama benim hiç unutamayacağım ve beni şahsi olarak da en çok etkileyen olay; Mesut Özil ile birlikte Ürdün’de mülteci kampını ziyaret etmek diyebilirim. Bir futbolcunun ya da bir insanın karakterini değiştirebilecek ve Dünya’ya farklı bakmasını sağlayacak şeyler gördük orada. Hem Mesut hem de benim için saha dışında yaptığımız en güzel olaydı diyebilirim bu ziyaret için.

Mesut'un geleceği hakkında konuştu

Öte yandan yıldız futbolcunun Türkiye'ye transferi daha önce gündeme gelmişti. Futbolcunun menajeri, yıldız oyuncu hakkında dikkat çeken sözler sarf etti. 

"Türkiye’ye transferi neden olmasın?"

Mesut’un Arsenal ile 2021’e kadar sözleşmesi var. Sonrasında ne olacağını zaman gösterecek; çünkü klişe olacak ama gerçekten futbolda ne zaman ne olacağı hiç belli değil. Türkiye’ye gelir mi diye sorarsanız cevabım kısa ve net: Neden olmasın! Mesut’un Türkiye’ye olan sevgisini anlatmama gerek yok. Şartlar oluşursa bir gün tabii ki Türkiye’de futbol oynamaktan zevk alır, ancak şu an için böyle bir planlamamız bulunmuyor. (Fanatik)

Senin için hazırladığımız haberler