Haberler

Mesut Özil, Amine Gülşe ile Hayranı Olduğu Diriliş Ertuğrul'un Setini Ziyaret Etti

Güncelleme:

Arsenal forması giyen Mesut Özil, Diriliş Ertuğrul'un başrol oyuncusunun daveti üzerine nişanlısı Amine Gülşe'yle hayranı olduğu dizinin setini ziyaret etti.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal futbolcusu Mesut Özil, Payitaht Abdülhamid dizisini yakından takip ediyor. Bu sevgisini bilen dizinin oyuncusu Bülent İnal, geçtiğimiz günlerde paylaştığı videoda Özil'i sete davet etmişti. Bu isteği kırmayan Özil, bugün nişanlısı Amine Gülşe ile dizisinin setini ziyaret etti.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL'UN SETİNİ ZİYARET ETTİ

Geçtiğimiz günlerde oyuncu Amine Gülşe ile aile arasında düzenlenen törenle nişanlanan Mesut Özil, bugün hayranı olduğu Diriliş Ertuğrul dizisinin çekimlerinin gerçekleştiği sete gitti. Bu anları Instagram hesabından paylaşan Özil, dizinin başrol oyuncularından Engin Altan Düzyatan ile çektirdikleri fotoğrafı, "Çok keyifli geçen set ziyareti" notuyla paylaştı.

Mesut Özil, Amine Gülşe ile Hayranı Olduğu Diriliş Ertuğrul'un Setini Ziyaret Etti

"YOLUN DÜŞERSE SETE BEKLERİZ"

Sultan 2. Abdülhamid'in hayatını anlatan dizinin başrol oyuncusu Bülent İnal, sosyal medyadaki paylaşımlarıyla TRT1'de yayınlanan dizinin sıkı takipçisi olduğunu gösteren Mesut Özil'e görüntülü mesaj göndermişti. İnal, mesajında "Kıymetli Mesut Özil kardeşim, Payitaht: Abdülhamid setinden sana sevgi ve saygılarımızı gönderiyoruz. Diziyi takip ettiğini, izlediğini biliyoruz. Çok teşekkür ediyoruz paylaşımların için. İnşallah bir gün yolun düşerse sete de bekleriz. Her zaman başarıların bizi gururlandırıyor. İnşallah bundan sonra da çok başarılı bir spor hayatın olur." ifadelerini kullandı.

Mesut Özil, Amine Gülşe ile Hayranı Olduğu Diriliş Ertuğrul'un Setini Ziyaret Etti

"BİZ TÜRKLER TARİHİNE AÇ BİR TOPLUMUZ"

Mesut ise bu jeste karşılık "Asıl ben sana ve ekibine bu başarılı yapım için teşekkür ederim. Biz Türkler tarihine aç bir toplumuz." cevabını verdi.

Mesut Özil, Amine Gülşe ile Hayranı Olduğu Diriliş Ertuğrul'un Setini Ziyaret Etti

Kaynak: Haberler.com / Spor

Diriliş Ertuğrul Amine Gülşe Mesut Özil Magazin Spor Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (16)

Melek:

Harikasin Mesut. . seviyoruz seni

5
18
yanıtYanıtla
aynen reyiz:

YAŞA MUSTAFA KEMAL PAŞA YAŞA

12
9
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Tarihimizi dizilerden değil de kitaplardan okusaydı bu kadar aç ve cahil kalmazdı.

8
8
yanıtYanıtla
Adsız:

Hani şu okulda bize yalan dolan yazıp okutulan tarihimi komiksiniz:)

yanıt9
yanıt9
MAHO AĞA:

ADINIZI YAZIN tam bir amale iteleyim de fazla kum ele

yanıt1
yanıt0
Seti Ziyaret nedir:

Müzeye git desen gitmez, halbuki tarihini daha iyi öğrenir. Medyatikler.

6
6
yanıtYanıtla
aslanbey:

aferim soyunu unutmayan özile aminede amine mesut bu tiple parasız hiç şansın olmazdı ama

5
1
yanıtYanıtla
ali:

ziyarete gitmiş aaa hayretmi edelim ne yapalım sevinelimmi bize ne

2
2
yanıtYanıtla
YETMİŞÜÇ:

Nedense bir tarafları sıkışan Türk olduğunu hatırlıyor. ben olsam bunları vatandaşlıktan reddederim.

2
2
yanıtYanıtla
bizden futbolcu olmaz:

Bir tane türk futbolcu olmayacak mı zirvede bırakabilecek ? zirveye çıkıyorlar sonra bu düşüş nedir devamlılık getirin

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title