Meslek Liseleri Ödüllendirildi

Meslek Liseleri Ödüllendirildi

Yayın: 29.11.2020 19:34
Paylaş:
A+ A-

Dünyada ve Ülkemizde etkisini gösteren COVİD-19 salgını nedeniyle zor zamanlar geçirdiğimiz bu dönemde Mesleki ve Teknik Anadolu Liselerimiz Bakanlığımıza bağlı okul ve kurumlarımızın ihtiyaç duyduğu ürünleri seri bir şekilde üreterek sağlık çalışanlarının ve toplumun hizmetine sunuyor. Bu kapsamda okullarımızda temizlik malzemelerinden maske, siperlik, hijyen standı , ateş ölçer, tulumlara kadar bir çok  alanda üretim gerçekleştiriyor. Bu süreçte yapmış oldukları özverili çalışma ve vermiş oldukları katkılarından dolayı, Milli Eğitim Bakanlığının Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğünce, Merkez Karabük Yahya Kemal Beyatlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Karabük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi  okul müdürlerine başarı belgelerini takdim eden İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat AKBAŞ  gösterdikleri çaba ve başarılarından dolayı tüm okul personeli adına okul müdürlerine teşekkür etti.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Merkez Bankası faiz oranını yüzde 50’de sabit bıraktı

Yayın: 25.04.2024 14:34
Paylaş:
A+ A-

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Para Politikası Kurulu, politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranını yüzde 50’de sabit bıraktı.

TCMB Para Politikası Kurulu, “Kurul, politika faizinin sabit tutulmasına karar vermekle birlikte, enflasyon üzerindeki yukarı yönlü risklere karşı ihtiyatlı duruşunu yinelemiştir.” açıklaması yaptı. (AA)