Meski’den Kan Bağışı Kampanyasına Destek

Meski’den Kan Bağışı Kampanyasına Destek

Meski’den Kan Bağışı Kampanyasına Destek

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü 29 Ekim - 4 Kasım Kızılay Haftası dolayısıyla “Kan Bağışı” kampanyası düzenledi.

Türk Kızılayı Mersin Kan Bağış Merkezi ile birlikte düzenlenen kampanyaya,  MESKİ Çalışanları yoğun ilgi gösterdi. MESKİ Teknik Hizmetler Yerleşkesinde düzenlenen kampanyada,  Türk Kızılayı Mersin Kan Bağış Merkezi  yetkilileri  kan bağışının insan yaşamı açısından önemi konusunda MESKİ çalışanlarını bilgilendirdi. MESKİ çalışanları, kurulan stantta, Kızılay Haftası’nda düzenlenen kampanyaya  kan vererek  destek oldu.

Kampanya’ya MESKİ Genel Müdürü Alaeddin Alkaç, Genel Müdür Yardımcıları İrfan Korkmaz, Can Taşkın ve MESKİ çalışanları katıldı. Genel Müdür Alkaç, “Düzenlediğimiz etkinlikle kan ve organ bağışına dikkat çekerek toplumsal farkındalık oluşturmayı hedefledik. İnsan hayatı açısından büyük önem taşıyan kan bağışıyla önemli bir sosyal sorumluluğu daha yerine getirmenin mutluluğunu yaşadık. Düzenlenen etkinliğe destek veren tüm  mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Genel Müdür Alkaç, açtıkları stantla bu organizasyona katkı sağlayan Türk Kızılayı Mersin Kan Bağış Merkezi’ne de teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36