MESKİ STANDI, ULUSLARARASI NARENCİYE FESTİVALİ’NDE GÖZ DOLDURDU

MESKİ STANDI, ULUSLARARASI NARENCİYE FESTİVALİ’NDE GÖZ DOLDURDU

MESKİ STANDI, ULUSLARARASI NARENCİYE FESTİVALİ’NDE GÖZ DOLDURDU

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, Türkiye’nin en büyük narenciye festivali olan ve bu yıl 7’ncisi düzenlenen Uluslararası Mersin Narenciye Festivali’ne katıldı.

Festivalde stant açan MESKİ görevlileri, standa gelen ziyaretçilere, Mersin’in içme suyu, suyun önemi ve tasarruflu su kullanımı hakkında kapsamlı bilgiler verirken, su tasarrufunu anlatan broşürler ve çeşitli hediyeler dağıtıldı. Vatandaşlara, Mersin Büyükşehir Belediyesi MESKİ Genel Müdürlüğü bünyesindeki çalışmaların da tanıtımı yapıldı.

İki gün süren Festivalde MESKİ standı önünde Mersin Capoeira Gençlik ve Spor Kulübü Derneğinin  sunduğu Capoeira Dans gösterisi de öğrenciler ve ziyaretçiler tarafından merak ve ilgiyle takip edildi.

MESKİ Genel Müdürü Alaeddin Alkaç, Mersin’in tanıtımı adına bu ve benzer organizasyonlarda her zaman yer alacaklarını ifade ederek, “Narenciye şehri olarak anılan Mersin'in böyle önemli bir festivale ev sahipliği yapmasını çok anlamlı buluyorum. Biz de MESKİ Genel Müdürlüğü olarak gerek alt yapı çalışmalarına gerekse suyun önemi ve tasarruflu kullanılması için elimizden gelen çalışmaları yapmaya devam edeceğiz. MESKİ standımızı ziyaret eden vatandaşlarımıza  teşekkür ediyoruz” dedi.

Alkaç, Uluslararası Mersin Narenciye Festivali’nde stantlarına bizzat gelerek ziyaret eden ve desteğini esirgemeyen başta Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Vahap Seçer ile emeği geçen  tüm mesai arkadaşlarına teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36