MESİR BUGÜN KARILIYOR

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.03.2018 - 10:08, Güncelleme: 21.03.2018 - 10:08
 

MESİR BUGÜN KARILIYOR

Uluslararası Mesir Macunu Festivali'nde saçım töreni öncesi, Manisa’da bugün Nevruz Bayramı etkinlikleri kapsamında mesir macununun temsili karma töreni düzenlenecek.
Bu yıl 24-29 Nisan tarihleri arasında kutlanılacak olan 478.Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali'nde saçım töreni öncesi,bugün Nevruz Bayramı etkinlikleri kapsamında mesir macununun temsili karma töreni düzenlenecek. Festivalde bu yıl saçılacak 6 ton mesir macunu için bugün saat 12.40'ta Manisa Valiliği önünden Sultan Camii'ne kadar kortej yürüyüşü yapılacak. 12.55'te Ayşe Sultan Camii'nde tüm şehitler için Mevlidi Şerif ve Kur'an-ı Kerim okunacak. 13.45'te ise Mevlidhanlar Derneği tarafından mesir ilahisi okunacak. Mesir macunu karam duası okunacak ve temsili karma töreni gerçekleşecek. 478. DEFA MESİR KARMA ETKİNLİĞİ DÜZENLENECEK Vali Yardımcısı Ünal Çakıcı, Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali'nin 21 Mart'ta Nevruz kutlamaları ve Sultan Camisi Külliyesi'nde yer alan Bimarhane'de temsili karma töreniyle başlayacağını söyledi. Nevruz Bayramı kutlama etkinliğine tüm halkın davetli olduğunu belirten Çakıcı, "Nevruz programına saat 12.00'de Cumhuriyet Meydanı'ndaki kutlaması ardından Sultan Camisine gideceğiz. Şehitlerimiz için 21 camimizde 21 ayrı mevlit, Kur'an- Kerim tilaveti icra edilecek. Ardından Bimarhane'nin oraya geçip 478. defa mesir karma etkinliğini düzenleyeceğiz." dedi.
Uluslararası Mesir Macunu Festivali'nde saçım töreni öncesi, Manisa’da bugün Nevruz Bayramı etkinlikleri kapsamında mesir macununun temsili karma töreni düzenlenecek.
Bu yıl 24-29 Nisan tarihleri arasında kutlanılacak olan 478.Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali'nde saçım töreni öncesi,bugün Nevruz Bayramı etkinlikleri kapsamında mesir macununun temsili karma töreni düzenlenecek. Festivalde bu yıl saçılacak 6 ton mesir macunu için bugün saat 12.40'ta Manisa Valiliği önünden Sultan Camii'ne kadar kortej yürüyüşü yapılacak. 12.55'te Ayşe Sultan Camii'nde tüm şehitler için Mevlidi Şerif ve Kur'an-ı Kerim okunacak. 13.45'te ise Mevlidhanlar Derneği tarafından mesir ilahisi okunacak. Mesir macunu karam duası okunacak ve temsili karma töreni gerçekleşecek.

478. DEFA MESİR KARMA ETKİNLİĞİ DÜZENLENECEK
Vali Yardımcısı Ünal Çakıcı, Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali'nin 21 Mart'ta Nevruz kutlamaları ve Sultan Camisi Külliyesi'nde yer alan Bimarhane'de temsili karma töreniyle başlayacağını söyledi. Nevruz Bayramı kutlama etkinliğine tüm halkın davetli olduğunu belirten Çakıcı, "Nevruz programına saat 12.00'de Cumhuriyet Meydanı'ndaki kutlaması ardından Sultan Camisine gideceğiz. Şehitlerimiz için 21 camimizde 21 ayrı mevlit, Kur'an- Kerim tilaveti icra edilecek. Ardından Bimarhane'nin oraya geçip 478. defa mesir karma etkinliğini düzenleyeceğiz." dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.