Mertcan Çam olayı için Urfa'dan sağduyu çağrısı

Şanlıurfa Gazeteci ve Yazarlar Cemiyeti̇ Başkanı Celal Çiftçi, Mertcan Çam olayının Şanlıurfa - Trabzon kardeşliğine zarar vermemesi gerekiyor dedi.

Mertcan Çam olayı için Urfa'dan sağduyu çağrısı

Şanlıurfa Gazeteci ve Yazarlar Cemiyeti̇ Başkanı Celal Çiftçi, Şanlıurfaspor oyuncusu Mertcan Çam'ın Kulüp Başkanı Emin Yetim ve çevresi tarafından darp edildiği iddialarının, Şanlıurfa ile Trabzon kardeşliğine zarar verdiğini bildirdi.



Çiftçi, yaptığı yazılı açıklamada, bu tür konuların iyice araştırılması ve adalet önünde netleştirilmesi gerektiğini belirtti.

Konuyla ilgili sosyal medya ve haber sitelerinde çıkan haberlerin ortamı gerdiğini aktaran Çiftçi, şunları kaydetti:

"Şanlıurfa ve Trabzon kardeşliği tüm Türkiye'ye örnek olan bir kardeşliktir. Bilindiği üzere Ziraat Türkiye Kupası maçını oynamak için Urfa'ya gelen Trabzonspor ve maçı izlemek için gelen taraftarlarını evinde ağırlayan Şanlıurfa halkı tam anlamıyla bir misafirperverlik örneği sergilemişti. Bu kardeşlik ülkemizin her iline örnek olurken böylesi bir kardeşliğin bozulmaması için herkesin sağduyulu olması ve kanuni işlemlerin sonucunun beklenmesi gerekiyor.
Bu tür olayların tüm Şanlıurfa'ya mal edilmemesi gerekiyor. Aksi bir durum Şanlıurfa-Trabzon kardeşliğine zarar verecektir. Bu kardeşlik bağlarının daha da güçlendirilmesi her iki şehir ve ülkemiz adına en hayırlı olandır."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Şehirler