Mertcan Çam olayı için flaş yorum “Ülke boks ringine döner”

Mertcan Çam’ın eski hocasından, yaşanılan dayak olayı hakkında ilginç yorum.

Mertcan Çam olayı için flaş yorum “Ülke boks ringine döner”

Trabzonspor’un eski teknik direktörü Sadi Tekelioğlu, Haber61’de yayınlanan Şehrin Nabzı programına konuk oldu ve net açıklamalarda bulundu.

Tekelioğlu Mertcan Çam’ın yaşadığı talihsiz olayı kınarken, “Futbolcu alacağını istedi diye yumruk atılırsa ülke boks ringine döner.” İfadelerini kullandı.

İşte Tekelioğlu’nun o açıklaması : “Bu hadiseyi yapanı kınıyorum. Ama bunu bütün Urfa’ya mal etmemek gerek. Bir Urfalı oyuncuya burada yapılsa Trabzon’a mal edilmeyecek olması gibi Urfa’ya da bu olayı mal etmemek gerekir. Futbolcu alacağını istedi diye yumruk atılırsa ülke boks ringine döner. Federasyonun bunlarla uğraşması gerekir. Sen verince seni kadro dışı bırakıyor mesleğini de sürdüremiyorsun. Yabancı oyuncu yapıyor ülkesine gidiyor oynamaya devam ediyor. Avrupa’da geçici lisans var adam oynuyor sende yok. 2. Ve 3. Lig kulüplerinin ses çıkarma şansını yok. Federasyon ülkede Süper Lig kulüpleri ile bu işi görüyorum diyor. Bu haddini bilmez adam haddini aştı çocuğu dövdü. Bu durumda olan yüzlerce oyuncu var. Mertcan’a geçmiş olsun diyorum. Başkan denen adamında cezasını almasını diliyorum.”
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor