MENÜ

Mert Günok'tan Zafer Görgen'e tepki: Sakatlığınız varsa topa da vuramazsınız!

Başakşehir'in tecrübeli kalecisi Mert Günok, 1-1 berabere kaldıkları Çaykur Rizespor maçının ardından sitem etti. Rizespor'un 20 yaşındaki kalecisi Zafer Görgen'in zaman geçirmesine tepki gösteren Mert, ''Her genç oyuncunun, kalecinin en üst seviyelere gelmesini ben de arzu ediyorum. Ama bu kadar zaman geçirmek benim hiç tasvip etmediğim bir şey. Umarım ilerleyen süreçte buna hakemlerimiz de dikkat ederler.'' dedi.

Mert Günok'tan Zafer Görgen'e tepki: Sakatlığınız varsa topa da vuramazsınız!

Süper Lig'in 21. haftasında Çaykur Rizespor'u konuk eden ve sahadan 1-1'lik eşitlikle ayrılan Başakşehir'de tecrübeli kaleci Mert Günok, 90 dakikayı yayıncı kuruluşa değerlendirdi. Çaykur Rizespor'un 20 yaşındaki kalecisi Zafer Görgen'i eleştiren Mert, ''Türk futbolunun bence kanayan yarası bugün bizim de başımıza geldi. Birçok takımın başına da geliyor ki özellikle büyük takımlara karşı... Zaman geçirme bazı kişilerce profesyonellik olarak adlandırılsa da benim çok tasvip ettiğim bir şey değil.'' dedi ve ekledi:

Haberin Devamı

'Sakatlığınız varsa topa da vuramazsınız!'

''Özellikle 20 yaşında genç bir kalecinin bu kadar fazla sakatlandığını ima edip yere yatıp daha sonra bir topu arkadaşına attırıp, bir topu kendi vurması... Bariz şekilde sakatlığınız varsa topa da vuramazsınız.''

'Zaman geçirmek rahatsız edici'

Oyuna devam edebilirsiniz, fedakarlık yapabilirsiniz ama oyunu çirkinleştirmek, zaman geçirmek rahatsız edici. Umarım kendisini düzeltir. Kendisi benim genç bir meslektaşım. Buraya A Milli Takım kalecisi olarak geldiğim için bu konuşmayı yapabileceğimi inanıyorum.

'Hiç tasvip etmediğim bir şey'

Çünkü her genç oyuncunun, kalecinin en üst seviyelere gelmesini ben de arzu ediyorum. Ama bu kadar zaman geçirmek benim hiç tasvip etmediğim bir şey. Umarım ilerleyen süreçte buna hakemlerimiz de dikkat ederler.

Haberin Devamı

YORUM YAZ