Mersin'in iletişim sektöründe yer alan esnaflarının oluşturduğu Mersin GSM Birliği kurucuları ve üyeleri tarafından Mersin'e kazandırılan METİAD, Divan Otel'de gerçekleştirdiği toplantı ile birlik beraberlik mesajı verdi. Mersin'de cep telefonu sektöründe yer alan esnafları bir araya getirmek ve sektörün sorunlarının çözümüne ilişkin faaliyet geliştirmek amacı ile kurulan METİAD, GSM sektöründeki tüm esnafları aynı çatı altında toplamayı hedefliyor. 

Derneğin Mersin'de bir ilk olduğunu, kurucuları ve üyeleri ile birlikte sektörü geliştirmek ve sorunların çözümüne ilişkin çalışmalar yapacaklarının altını çizen METİAD Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Çelik, 'Mersin'de GSM sektöründe yer alan esnaflarımızı aynı çatı altında toplamak ve birlik beraberlik içerisinde hareket etmek amacı ile kurulan METİAD tüm Mersinimize hayırlı olsun. Kurucularımız ve üyelerimiz ile birlikte derneğimizi üst seviyelere taşımak adına gerekli gayreti göstereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Mersin'de bu sektörde yer alan tüm esnaflarımızı derneğimize üye olarak birlikte hareket etmeye davet ediyoruz.' dedi.

Duycan ve Gürtel İletişim firma sahibi Gürhan Yıldırım ise; 'Mersin'deki GSM sektörünü bir araya getirmek adına böyle bir derneğe ihtiyacımız vardı. Derneğimizin GSM sektörünü olumlu yönde etkilemesi adına gerekli desteği vereceğiz. Mersin'de bu sektörde yer alan tüm esnaf arkadaşlarımızı da bizimle birlikte çalışmalar yapmaya davet ediyoruz. METİAD bu sektörün yükselen gücü olacaktır' dedi.

Editör: Barış Köksal